شکوفه جون، خدا حفظش کنه، ماشااله شبیه خودته نه خواهر؟ جیگیلی عاشق شده حسین و ترنم اصلی هم همینطور این تکیه کلام منه، هرکی اشتباه کنه همینو بهش میگم دقیقا از وقتی که مبارک عاشق شد صبا جون چی شد؟ اگه مامان و خاله مشغول خونه تکونی هستن به قول آقا مهدی، خودمون همینجا یه فکری برات میکنیم هاژی، عروسی کی بیایم؟
آنا جمیعا سلااااااااام1 دیشب اومدم یه پست رعنا نوشتم سایت ترافیکید نشد پستش کنم کنفت شدم قشنگ! الآن جبران میکنم! جوان مرگش نباشه! آنا اولا اینجا غایب زیاد داره! کله گنده ترینش ادمین! من که میگم دو روز بن بشه بد نیست! بعدشم بقیه غایب ها دیگه! چرا دیگه هیشششششکی اینجا رو دوس نداره؟ آنا من جسمی خیلی خسته ام که نمیام اگه جسمی حالش باشه که هستم اساسی! ما فامیلیم هرچی باشه! الآن هم اینقدر صندلی های آزمایشگاه بد بود که کمر درد دارم اساسی! اما در خدمتیم جهت پست زدن! ایشالا هیشششششکی بیحال نباشه ما هم سائل جمع! ایشالا همه به خواسته های قشنگشون برسن! آنا فردا آخرین روز سال 90 ی که ما میریم دانشگاه! هم خوشحالم هم ناراحت! این یه هفته تعطیلات باید آماده شم برای عید و این بدان معناست که باید تا می تونم غذای مقوی بخورم که برای پذیرایی یک تنه از مهمان های محترم غش نکنیم یهو! اما ناراحتم از اینکه از خداحافظی بدم میاد حتی اگه فقط برای یک روز باشه!
آنا پست های ممد چشه مگه؟ داداشیم خیلی هم باحال پست میزنه! من اصلا شیفته لحن و جمله بندی هاشم! گوووله انرژیه ماشالا! راستی فک و فامیلامون! خوبین؟
خانم های محترم از زندگیتون لذت ببرین! بیخیال رژیم گرفتن! ممد اون پستت چنان داغون شده بود که من فکر کردم مرورگرم داره شهلایی میبینه! این فامیل های ما هولت می کنن شما خراب نکن پست هاتو! اتفاقا شیطونه کلا بچه باحالیه پسردایی! یک ایده های خفنی به ذهنش میرسه دیدی! هاژی جون اینجوری پست بلند می زنن! اگه ممکنه مرحمت کن بدون اینکه به ماخبر بدی یه شایعه دیگه راه بنداز اینجا گرم شه آخرسالی! *********************************