نمایش پست تنها
قدیمی 03-12-2012
Afsaneh_roj آواتار ها
Afsaneh_roj Afsaneh_roj آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 6,774

4,753 سپاس در 854 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Afsaneh_roj به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض سلام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang نمایش پست ها
چرا نمیشه ترنم خانوم ؟ جاهایی که دوست ندارم پدر و مادرم مجبور میکنن به زور همراشون برم

میگن باید آداب اجتماعی رو رعایت کرد و با مردم معاشرت کرد
من بهشون میگم موقعی که مثلاً عروسی نیست ، شلوغی نیست میرم
میگن نه منظور میگیرن و از این حرفا
اینقدر تو عروسی جیغ و داد و آهنگ و اینا هست آدم سرگیجه میگیره
جدای از اون گاهی اوقات مجبورت میکنن برقصی من اینقدر از این یه تیکش بدم میاد که نگو اصلاً رقصیدن و اینا رو هم بلد نیستم اعصابم خورد میشه به زور میگیرن بلندت میکنن
وای خدا الان داره تازه یادم میاد این چیزها
همشون هم فامیل هستن ، غریبه نیستن بهانه کنی زودتر بری تا نیم نصفه شب باید باشی ، آدم غصه اش میگیره ! همینطوری عزاداری هامون غلیظ تا جان آدمو در نیارن ول نمیکنن که هی میگه این بیت میخونم دیگه میخوای گریه کنی همین یه بیت مونده
حالا همه انگشت میکنن تو چشمشون اشک بیاد زیر چشمی هم دیگه رو نگاه میکنن
اصلاً یه چیزی خیلی جواتی بعد بعضی ها گریه الکی میکنن این شونه هاشون رو الکی تکون میدن ای خدا من چقدر از این چیزا دیدم !
من میگم آدم باید تو خوشحالی یا تو ناراحتی افراط نکنه همین
من دوست دارم یکی چک بزنه تو صورتم ولی اگر ناراحت هست من خوشحالم خودشو خوشحال نشون نده (فداکاری نکنه )یا اگر من ناراحت هستم اون خوشحال هست خودشو ناراحت نشون نده ! همون چیزی که تو دلمون هست باشیم !
خلاصه چونه منو اگه ول کنید همینطوری صحبت میکنم !
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان ..

من فکر می کردم فقط پسرم و همسرم با این مراسم ها مخالفن .. پس شما هم بله ؟
یاد یه خاطره افتادم ... سه سال پیش پدر همسرم فوت کردند ( خدا بیامرزه تمامی رفتگان رو ) همه پسرها و دختر و عروس ها تو مراسم داشتن از زور گریه ضعف می کردن .. همسرگرام بنده یه گوشه دست به سینه وایساده بود و نگاه می کرد ..( نه این که ناراحت نباشه . اخلاقش اینه ) ارشیا به باباش میگه همه گریه کنن تو گریه نمی کنی زشته .. مگه خوش حالی که بابات مرده ؟؟؟ حداقل کمی با آب زیر چشماتو خیس کن تا فکر کنن گریه کردی .. حالا ببینید باباش چه شکلی شده بود

ویرایش توسط Afsaneh_roj : 03-12-2012 در ساعت 05:51 PM
7 کاربر زیر از Afsaneh_roj سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید