نمایش پست تنها
  #4  
قدیمی 03-15-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض طرح' آرامش بهاری' در نوروز 91 در استان كرمانشاه اجرا می شود

طرح' آرامش بهاری' در نوروز 91 در استان كرمانشاه اجرا می شود


كرمانشاه - مدیركل اوقاف و امور خیریه استان كرمانشاه گفت: طرح 'آرامش بهاری' در جوار 25 امامزاده و زیارتگاه از 28 اسفند سال 90 تا 14 فروردین سال 91برگزار می شود.





به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ' سید اسماعیل حسینی مقدم ' روز یكشنبه در نشستی خبری به تشریح برنامه های اداره كل اوقاف و امور خیریه استان كرمانشاه در نوروز 91 پرداخت.

وی تصریح كرد: آغاز سال جدید فرصتی برای محاسبه، بازنگری، برنامه ریزی و هدف گذاری و نیز زیباترین زمان برای دست یابی به آرامش محسوب می شود.

حسینی مقدم انتخاب بهار به عنوان آغاز سال را نشانه خوش سلیقگی و حس زیبایی شناسی ایرانیان دانست و افزود: مردم ایران معمولا برای این عید سعید نوروز برنامه ریزی كرده و گردش، تفریح، دیدار با اقوام و نزدیكان از مهمترین این برنامه ها هستند اما آنچه كه از دیرباز میان ایرانیان رواج داشته است حضور در جوار امامان و امامزادگان است.

مدیركل اوقاف و امور خیریه استان كرمانشاه در ادامه تاكید مقام معظم رهبری بر این امر كه بقاع متبركه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند را یادآور گردید و خاطرنشان كرد: سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای فرمایشات رهبری طرح ' آرامش بهاری در جوار بقاع متبركه ' را در دستور كار خود قرار داده است.

وی اظهار داشت: طرح آرامش بهاری در 25 امامزاده و زیارتگاه اجرا می گردد و همچنین در پنج امامزاده شاخص یعنی حرم احمد بن اسحاق در سرپل ذهاب، امامزاده احمد در سنقر، امامزاده ابراهیم در كنگاور، امامزاده مهدی در هرسین و امامزاده باقر در بیستون طرح خیمه های معرفت اجرا خواهد شد كه در این راستا در هر یك از این پنج بقعه مباركه تعداد پنج نفر از مبلغین برای پاسخگویی به نیازهای معنوی و سوالات مردم خدمت رسانی خواهند كرد.

حسینی مقدم شعر خوانی و نقاشی برای كودكان، برپایی ایستگاههای قرآن بخوانید جایزه بگیرید، برگزاری دعای تحویل سال را از دیگر برنامه ها عنوان كرد.

مدیركل اوقاف و امور خیریه تصریح كرد: به لحاظ آمادگی هر چه بیشتر برای استقبال از زائرین جلسه ای توجیهی برای هیئت امنای امام زادگان استان در تاریخ 22 اسفند برگزار خواهد شد.

وی به وجود زائرسرا در برخی از بقاع اشاره كرد و افزود: در برخی از بقاع برای استفاده زائران زائر سرا وجود دارد و بقاع فاقد زائرسرا نیز به صورت روزانه پذیرای زائران خواهند بود.

حجت الاسلام حسینی مقدم در پایان گفت: در سالجاری 10 امامزاده در استان كرمانشاه در دستور بازسازی قرار گرفته اند و قطعا این امر نیازمند كمك و حمایت خیرین و دوستداران اهل بیت است.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید