03-15-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
40 نمایش خیابانی در ایام نوروز در كرمانشاه اجرا می شود
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی كرمانشاه:
40 نمایش خیابانی در ایام نوروز در كرمانشاه اجرا می شود
كرمانشاه - مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه از اجرای 40 نمایش خیابانی در سطح شهر كرمانشاه در ایام نوروز خبر داد.
حجت الاسلام محمد آفتابی روز چهارشنبه به ایرنا افزود: نوروز از اعیاد ویژه ما مسلمانان است كه در اهمیت این روز روایات زیادی نقل شده است.
وی نورزو را فرصت ارزشمندی برای بجا آوردن سنت حسنه صله رحم دانست و اظهار داشت: یكی از ویژگیهای ما ایرانیان توجه به معاشرت و رفت و آمد با اقوام و خویشان است كه بسیار از اهمیت معنوی بالای برخوردار است و سال نو فرصت ارزشمند بهانه مناسبی برای این موضوع است.
آفتابی در ادامه با تاكید بر پرهیز از خرافه پرستی در ایام نوروز لازم است توجه كنیم كه با آغاز سال جدید زندگی خود را نیز نو كنیم و از هرچیزی كه باعث كدورت و دلتنگی در خانواده می شود پرهیز كنیم.
وی گفت: مردم هر سال در ابتدای تحویل سال جدید دچار تحول اساسی می شوند و حول حالنا الی احسن الحال را به معنای واقعی معنا می كنند.
آفتابی افزود: اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه از ظرفیتها و پتانسیل فرهنگی هنری خود به منظور غنا بخشیدن به نوروز برنامه های ویژه ای ترتیب داده است، از جمله برگزاری 40 اجرای عمومی به صورت خیابانی توسط انجمن هنرهای نمایشی استان.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه افزود: در پنج نقطه شهر كرمانشاه این گروهها مستقر می شوند تا بتواند شادی و نشاط و طراوت بهار را به مردم و مهمانان نوروزی ببخشند.
آفتابی در ادامه بیان داشت: این گروهها در طاق بستان، بیستون، سراب نیلوفر، میدان آزادگان و بوستان شاهد مستقر هستند و در ایام نوروز هر روز از ساعت 17 الی 30 / 17 عصر به اجرای نمایش خواهند داشت.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان كرمانشاه یادآور شد، متعاقبا لیست گروهها و اجراهای آنها توسط اداره امور هنری اعلام خواهد شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|