
03-15-2012
|
 |
|
|
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
داروی جدید ضد سكته در انگلستان تائید شد
داروی جدید ضد سكته در انگلستان تائید شد
تهران - یك داروی جدید رقیق كننده خون كه بطور بالقوه می تواند سالانه از بروز 5 هزار مورد سكته جلوگیری كند ، در كشور انگلستان تائید شد و در اختیار صدها هزار بیمار قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه 'تلگراف' ، این داروی موسوم به 'پراداكسا' (Pradaxa) كه به عنوان رقیق كننده خون توصیف شده است ، خطر سكته را در بیماران مبتلا به نوع خاصی از ناهنجاری قلبی به نام 'انقباض بی نظم دهلیزی' (atrial fibrillation) كاهش می دهد.
'موسسه ملی بهداشت و مراقبت های بالینی' (Nice) تجویز این دارو را برای بیماران در انگلستان و ولز تائید كرده است.
بر اساس این گزارش ، حدود 2/1 میلیون نفر در انگلستان به ناهنجاری AF مبتلا هستند . در این ناهنجاری دهلیزهای قلب بطور منظم طپش ندارند كه این مساله موجب تجمع خون و تشكیل لخته خونی می شود. در نهایت این لخته ممكن است از جای خود كنده شده و از طریق سرخرگها وارد مغز شده و منجر به سكته شود.
شركت 'بورینگر اینجلهایم' سازنده این دارو برآورد كرده كه اگر بیمارانی كه از 'وارافین' برای رقیق سازی خون استفاده می كنند از این داروی جدید استفاده كنند سالانه از حدود 5 هزار سكته جلوگیری می شود.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم
به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|