نمایش پست تنها
قدیمی 03-16-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام تا الان سر گردگیری بودیم خسته شدم
----------------------------------------------------------------------------
میبینم که سی زد آریا طلسم و شکست و اومد اینجا یک پستی زد
به به به اول ممنون بابت دعوتت برای بقیه به تاپیک انگلیش و دوم اصلاً اومدنت اینجا
از اونجا که این کاربرا اصولاً با دعوت و اینا نمیان تاپیک انگلیش باید اینجا به قول یکی از رفیقهام پالتیک زد ، بعداً که با مهرگان خانوم و صبا خانوم برنامه رو ریختیم میام و اینجا میگم داستان چیه خلاصه نمیان ما به زور میکشونیمشون اونجا شما غصه نخورید !
تا ممد هست غصه و اینا رو بندازید دور ! اینا نمیان به خاطر این هست که از زبان انگلیسی میترسن ما باید یه کاری کنیم تا اینا ترسشون بریزه مثل من پررو باشن
---------------------------------------------------------------------------------------
داش مهدی تو که داداشمی مرسی از بابت مرامی که گذاشتی و اومدی و مرسی بابت فایلی که آپلود کردی یه بوس هم برای تبریک عید و این که انشاءالله هر سال جوونتر زنده تر و شاداب و سالم تر بشی ( عاشق مرامتم ، عاشق رفاقتتم )زنده باشی
-------------------------------------------------------------------------------------
الان اومدم تو فروم کوروش رو هم دیدم اومده بود شروین یه مدت هست اصلاً پست نمیزنه امیر هم تا ما بهش گیر دادیم یه 2 تایی پست میزنه میره ولی این طرفا اصلاً نمیاد
خلاصه ما به یاد شما هستیم
----------------------------------------------------------------------------------------
و اینکه صبا خانوم چقدر فعال و پرشور و پرانرژی و چقدر پستهای با نقل قول و چقدر پستهای شما منو یاد دیوید فینچر میندازه
دیوید فینچر رو تو ساختن فیلمهای که آخرش رو میزاره به عهده بیننده میشناسن
آخر پستهای شما هم دیوید فینچری هست خود خواننده باید قضاوت کنه
ایول من از این صاحب سبک بودن حمایت میکنم سلام من رو هم به بابالنگ دراز برسونید بهش بگید خیلی خز و خیلی
از اونجایی که من دایی ممدم دیگه داییی دارم میشم اختیاراتم افزایش پیدا کرده
ولی خدا وکیلی چه حالی میده آدمو دایی صدا کنن خیلی حس خوبیه
صبا خانوم انشاءالله شما که دانشگاهت این ترم تموم شد یه شغل خوب به همراه ادامه تحصیل تو فوق داشته باشید برای شما آروزی موفقیت روز افزون و شادی هر چه تمامتر میکنم
-----------------------------------------------------------------------------------
مهرگان خانوم میبینم که آواتارتون رو عوض کردید
لطفاً اون معنی شعر کردی تو امضاتون رو هم به ما بگید
و اینکه اس ام اس رو به نظرم باید ورش دارن و ام ام اس رو فعال کنن دیگه اس ام اس اشباع شده گاهی اوقات میخوام تبریک بفرستم ولی هر چی فکر میکنم هر چی بگم بازم تکراری هست
امیدوارم که سال جدید و ترم جدید با نمره های خوب و آینده ای بسیار بهتر از اون چه تصورش رو میکردید باشه نمیدونم چرا زود سال نو رو تبریک میگم
---------------------------------------------------------------------------------------
حسین عزیزز و مهدی شیرازی حتماً باید همشهریت مدیر شه بیایی فروم
داشتیم ؟ ما که همیشه به شیرازی ها ارادت داریم
ویوا شیراز ! ولی حسین مدیر شدی خیلی کلاس میزاری
راستی اون داستان چی شد آخر
در ضمن شیراز الان چه خبببببببرررررررررررره ؟
------------------------------------------------------------------------------------

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

8 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید