سلام دختر عمه به نام خدا خوبی خوشی سلامتی ممنون از توضیحت اگر خاله رزی هم نبود گیر بده من گیر میدم نمونش قرمز شده تو متن بعله گرامرم هم خوبه . اعتماد بنفس منو نمیتونن شکست بدن من تو جوخه اعصاب خورد کنی دوره دیدم توقعاتی که از دوست برات ایجاد میشه بخاظر ذهنیتی هست که برا خودت درست کردی و ممکن دوستت آنگونه نباشه و اینجوری ناراحتی و دلخوری بوجود میاد چی گفتم من من سرما میخورم تپش قلب میگیرم
پسردایی کاش روانشناس می شدی فامیلی می اومدیم پزتو می دادیم به همه مریضات متلک می پروندیم حالشو می بردیم! خیلی خوبه که ما به همدیگه هم گیر می دیم! اینطوری همه متوجه میشن ما کلا مراممونه و از این که حال مردمو بگیریم بسی مسرور میشیم! اثلا ائطماد به نفصطو اض دثط نده! ما خونوادگی املامون خوبه! مردم گیر میدن! شده اس گرامرمون هم ثابت که! (بیا دایی ممد!اینم سبک!) نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی من سرما میخورم تپش قلب میگیرم پست 500 انگلیش رو زدم با یک فروند گرامر انگلیسی هه هه هه هه! من سرما می خورم رئالیسم میگیرم! ************************************ دوتا دوتا خیلی خیلی ممنون که اومدی! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی تو قدرتش رو داری برن بشد منظورتون اینه بزنم بشش؟ پس با اجازه پسردایی: نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی اول بگو ببینم خودتی بعد الان تیکه انداختی به خانومهای محترم دختر عمه بزن بشد من چشام هیج جا رو نمیبینه تا حالا قشنگ ببینه اعتزاض وارد نیست خودش که نیست! ولی جالب اینجاس که خودش فکر می کنه خودشه! پسردایی گفتی اعتراض وارد نیست به ذهنم رسید یه دادگاه هم اینجا بزنیم بد نیست ها! درآمد مطب و دادگاه 60-70 بین من و شما تقسیم میشه! چطوره؟ اینم برای ترنم تقلبی اصل: نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی بهر حال کاری کمکی خرابکاری از دستمون بر میاد درخدمتیم ما فامیلا دلمون برا هیچکس تنگ نمیشه و هیچکس رو هم دوست ندالیم ایول پسردایی! راس میگه! دل آدم اندازه مشتشه! بخواد تنگم بشه یهو آدم سورئالیسم میگیره ها! آقا مهدی پسردایی ما راس میگه! بطلبه قراره جوخه خرابکاری هم تأسیس بشه! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی این یعنی هر کدومتون تو دو اتاق کنار هم نشستید یا اینکه منظورت جمع مکسر میانی بالایی ایجاز ه من که میگم تو دوتا حیاط کنارهمن! بنابراین حسین اگه می خواد آهنگ بشنوه، بهتره بشینه رو دیوار! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی داماد که سهراب هستش دیدید که بچم خجالت میکشه یا خانومش نمیزاره کمتر تو پی سی پیداست باید عروس خانوم گیر بده آقا سهراب سیبیلشو بزنه! اینطوری باحال ترهم میشه! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی دختر عمه از اول سال 91 میشه ناظم پاتوق که غیبت ها را موجه یا ناموجه کنه میگم ما فک و فامیلیم واقعا اینقده اینقده حال میده گیر بدی جوخه گیر هم از اول سال 91 تاسیس میشه دقیقا بازم تاکید میکنم هیچکس رو دوست ندالیم و دلمان هم تنگ نِمِره ایول! ناظم میشم اما به سنت فامیلیمون! گفته باشم! مثلا حسین اگه غیبتش طولانی شد بعد چند روز پست چی اومد در خونشون زد بشش تعجب نکنه ها! آره پسردایی پروژه زیاد داریم برای شروع سال نودویک! ایشالا امپراطور پاشونو امضا کنه خاله رزی هم مهر بزنه، ما دو هفته قبلش تأسیسشون کردیم! خط آخر رو هم راس میگه پسردایی! خب خودتون یاد بگیرین دیگه! ما هی باید عیان رو بیان کنیم! اه! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی تجربت قیامته کاملا موافقم با نظرت اون قانون معروف مورفی هستش دیگه سلام سارا خانوم دوباره خوش اومدی حالا با دخترعمه صحبت میکنم موجه کنه بشرطی که زود زود بیایی پی سی این مورفی اگه زنده می موند خودم میکشتمش! اینم از تجربیات فامیلی ما! آنا من خودم اونطوریم! غمگین گوش می دم هی یادم می افته چمه! ولی شاد گوش بدی آدم سرخوش میشه بیخودی! سارا خانوم این بارو چون پسرداییم ضمانت کرد باشه! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی امیر حسین جان ما فامیلا تعصابمان خورد نمیشه راس میگه پسردایی! ما فقط اعصاب خورد می کنیم! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی دختر عمه اول از همه اون عادتی خانوادگی هست همیشه نه گاهی انتخابات درست رو معمولا نمیبینیم و همیشه موارد منفی بیشتر دیده میشه اینم قانون مورفیه فکر کنم! آقا به این نتیجه رسیدم که مگه همه درست انتخاب میکنن؟ منم مث مردم! انتخاب می کنیم ، بهترین سعیمونم میکنیم درست باشه بقیه اش با خدا! توکل به خودش! این وسط جوگیری خیلی عامل مضریه! نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی دختر عمه اسمت قشنگه ها ولی اگه دوست داری بهت میگم دخترعمه جودی ابوت پسردایی می تونی دختر عمه به نام خدا جودی سوسانو ابوت (سوسانو میدل نِیمه!) صدام کنی! خوشبختم از آشنایی خودم! شما چطور؟ نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی امیر حسین خان شکار کردی حضور امپراطور را جایزه بهترین کنتور سال رو باید بدن به حسین! خیلی چیز خفنی نایابی بود! (قابل توجه امپراطور همیشه غایب!)