سلام به همه بچه های گل و سنبل پیسی زندگیتون شاد و بهاری باشه شکوفه خانوم و رزیتا خانوم شما لطف دارید چشمهای شما قشنگ میبینه وگرنه ما که عددی نیستیم پیش شما ( منظورتون من بودم دیگه ضایع نکرده باشم خودمو ) ----------------------------------------------------------------------------------------- چقدر این روزهای آخر این سال 90 زیبا شده زمستون آخرین زورهاش رو میزنه تا بعدش جاش رو بهار بگیره اینقدر مفهومی صحبت میکنید ما هم جوگیر شدیم همش تقصیر این صبا خانوم هست آقا جونم براتون بگه که همه پستها رو ای خوندم صبا خانوم شما خوشبخت میشی حس ششم بهم میگه ! تلاش و امید رو محور زندیگتون قرار بدید و صبور باشید که خدا همه بنده هاشو دوست داره خدا شما رو دوست داره خدا همه ما رو دوست داره اگه بدونه دیگه زیاد آزار رسونده دنیا بهمون از همه چی بریدیم اونوقت میاد سراغمون دستمونو رو میگیره بلندمون میکنه اشکهامون رو پاک میکنه نوازشمون میکنه از دلمون درمیاره من میدونم اونقدری که خدا عاشقه من عاشق نیستم بقیه رو نمیدونم صبا خانوم خدا عاشقته اگر همه دنیا بر علیهت شدن خدا رو داری خدا کافی نیست ؟ خدا که اینطوری نیست با چماق وایسه بزنه تو سرمون به خاطر اشتباهاتمون ، نه خدا داره ما رو تماشا میکنه دوسمون داره ، دوست داره دوسش داشته باشیم گاهی اوقات دوست داره بخندیم صداش کنیم ، گاهی اوقات دوست داره براش گریه کنیم ولی عاشق ما هست چون ما رو خلق کرده مخلوقشیم دوست داره بگردیم ،بفهمیم ، ببنیم ، دلمون بشکنه، داد و هوار کنیم خدا خیلی خوب از مادر بهتر از پدر بهتر از هر رفیقی از هر عشقی بهتر پس ناامید نباش ، اگر ناراحتی با خدا رودربایستی نداشته باش بگو من راضی نیستم بگو چرا منو خلق کردی بهش بگو دوست داری ضایع بشم به خدا بگو دوس داری غرورم بشکنه ؟ باهاش همونطوری صحبت کن که با دیگران صحبت میکنی خدا بزرگه خیلی بزرگ تو قاب کوچیک خیلی ها که مردم رو از خدا فراری میدن اصلاً جا نمیشه بزرگه خدا ، باهاش قهر کن ، دعوا کن ، با خدا رودربایستی نکن اونوقت میبینی خیلی چیزها عوض میشه ! اون (خدا) دوست داره صداش کنی دوست داره باهاش دعوا بیفتی ، دوست داره بری طرفش زیاد حرف زدم ! اگه مفهومی صحبت میکنم تقصیر خود شما هست صبا خانوم ! در ضمن سحرخیز تا کامروا باشی ، دست ما رو هم از پشت بستین شماها، آفرین سحرخیزی اولین خیز برای موفقیت هست ------------------------------------------------------------------------------------------ سهراب و آقا محمد شیرازی از شیراز شما عزیزان هستید که پستهای زیباتون اینجا رو قشنگ میکنه پیشاپیش سال نو رو به شما عزیزان تبریک میگم انشاءالله زنده و سربلند باشید ----------------------------------------------------------------------------- جای مهدی عزیز هم خالی هست تا نیاد هیچی نمیگم خودش میدونه چقدر دوسش دارم مهدی بیا که اگه نیای دارت میزنن میخوان اسمتو بزنن تن دیوار ! -------------------------------------------------------------------------------- مهبا خانوم قبل از اینکه از همه یادی بکنه ما به یادش هستیم و سال نو رو به ایشون از طرف کوروش و ..... همه بچه ها پیشاپیش تبریک میگیم انشاءالله که موفق باشید -------------------------------------------------------------- خاله ترنم شما طول پستهات کمه بیشترش کن ما استقبال میکنیم ( از هیئت فامیل و شرکا !) -------------------------------------------------------------------- من برم شام بخورم بیام این مامان از صبح تا الان ما رو مشغول کرد خسته میشه آدم !