سال نو رو به همه عزیزان پیسی هر کجای ایران که هستید تبریک میگم پیشاپیش و آروزی سالی پر از موفقیت رو برای همه دوستان دارم . عید آغاز یک سال جدید هست همچنین از صبا خانوم ،خاله ترنم ، داش سهراب و همه دوستانی که تبریک گفتن تشکر میکنم زنده باشید تبریک های شما مایه دلگرمی هست قبل از همه آروزها برای همه آرزوی آرامش و محبت بی حد و حساب رو دارم انشاءالله امسال در آغوش گرم خانواده زیر یک سقف در کنار هم هم عید و جشن بگیرید و هم زندگی رو به خوبی و خوشی سپری کنید برای خودم هم بهترین آرزوها رو میکنم میدونم حتی اونهایی هم که خوابند یه جوری بیدارند هممون حالمون یه طوری هست خودتون میدونید همتونو دوست دارم ! لحظاتی زیبا پر از شادابی و غم و احساساتی شدن رو با شماها (فروم ) سپری کردم همه شما خوبید همتون ! میدونید یکدست هستید و همین مایه خوشحالی هست یه تبریک ویژه سال نو برای خانوم توکلی هم بگیم و من عمیقاً از ته دلم آرزو میکنم همونطوری که خدا بلده دلشون رو شاد بکنه و غم از دست دادن عزیزانشون رو تسکین بده ما هم آرزو داریم ایشون دوباره بیان تو فروم و پست بزنن انشاء الله به حق همین لحظات ناب ، و کوروش عزیز .......... سورپرایزهای که کردی و تمام لطفهایی که بهم کردی کوروش رفاقت با تو برای من افتخار هست از این که میتونم خودمو رفیقت بدونم خوشحالم برای من همین کافیه ، امیر عزیز شاید اگر اولین روز دعوام نمیکردی اینقدر عاشق این فروم نمیشدم همونقدری که این فروم رو دوست دارم تو رو هم دوست دارم مهدی عزیز که هیچوقت هیچکس ازش تو این فروم دلگیر نشد به خاطر اخلاقش و به خاطر همه انرژی های به قول صبا خانوم مثبت و معصومانه ای که توپستهاش هست شروین به خاطر خیلی چیزها نمیتونم اینجا موردی بگم مهدی و شروین همیشه باشین و هیچوقت اینجا رو ترک نکنین رزیتا خانوم و شکوفه خانوم و به خاطر این که مادر هستن و هر دو تا فرزندشانشون پسر هستن و به خاطر صبر و حوصله ای که در برابر اشتباهات ما نشون میدن گلبرگ خانوم و غزل خانوم کم پیداها مشتی حامد محمد شیرازی ، حسین عزیز ، و مهدی شیرازی و جواد گل شماها همینطوری آنتیک دوست داشتنی هستین خانوم آناهیتا الهه آبها که پستهای زیباشون در بخش کرمانشاه و همچنین در بخش شعر و ادبیات زیبا هست صبا خانوم و مهرگان خانوم این دو نوگل شکفته . پر از انرژِی ، و پر از احساس ستاره خانوم ناظر محترم پیسی که ما به خاطر این که دارند ارشد میخونند حقیقتش چرا دروغ بگیم بهشون حسودیمون میشه و انشاءالله با موفقیت این دوران ارشد رو هم سپری کنن مهبا خانوم که همیشه به یاد همه هستن و همه دوستانی سهواً ازشون نامی نبردم شماها دنیای مجازی پیسی رو شکل میدین و همچنین دنیای دوستان خوب من دوستون دارم و سال نو مبارک