نمایش پست تنها
قدیمی 03-22-2012
saraa65 آواتار ها
saraa65 saraa65 آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 48

90 سپاس در 18 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang نمایش پست ها
سلام به همه دوستان عزیز سال نو رو بعد از تحویل سال بهتون تبریک میگم
سال 91 در دومین روزش بخ سر میبریم چه خوب !
خدمت شما عرض شود که الان احساسات خوب داره واقعاً قلیان میکنه چقدر همه خوشحالن واقعاً و دید و بازدید و این حرفا ! ولی نه شوخی کردم من خودم زیاد دوست دارم سریع ، سریع خونه دیگران برم دوست دارم یکم بشینم خبر همدیگه رو بگیریم خلاصه نمیشه چون پدر ،مادرم به دید و بازدید به چشم وظیفه نگاه میکنن سعی نمیکنن ازش لذت ببرن ! به خاطر همین واسه فامیلای درجه 1 همراهشون بودم و بعد از اون دیگه الان همراهشون نرفتم بیرون الانم هنوز بیرون هستن فکر کنم خونه خواهر زاده بابام هستن ، نرفتم هر چی میخواد بشه بشه چی بابا سریع سریع باید بشینی هی بری اینور اونور آدم دیوانه میشه چه خبره مگه ؟ خلاصه من نرفتم دیگه حالا ملت انگار منتطر من باشن ! بگذریم واسه عید نقشه کشیدم یه مقدار این هیکیه رو بگردونیم به فرم طبیعیش و این که بریم تو خط درس ببنیم چی میشه . چرا من اینقدر از خودم حرف میزنم ؟ (خودشیفتگی رو میبینی !

واقعا راست میگینا .. خانواده منم اینطوری ان .دیدو بازدید تو عیدو مثل یه وظیفه میدونن و اینطوری زیاد نمیشه از مهمونی رفتن لذت برد .خوبه حالا شما زورتون بهشون میرسه و میتونید بعضی جاها رو نرید . ما که اکثر جاها که میریم باید همگی مون باشیم .غایبی نداریم
اسم درسو اوردین ...وای وای وای .منم باید دیگه برم سر درس و کتابا .یه ماه دیگه کنکور دارم .ولی مگه میشه هرروز یه بهانه ای میارم .ولی نه دیگه باید منم برم سراغ درسا . ممنون از یاداوریتون
8 کاربر زیر از saraa65 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید