نمایش پست تنها
قدیمی 03-27-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مسمومیت های دارویی شایع ترین نوع مسمومیتها است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی مشهد:

مسمومیت های دارویی شایع ترین نوع مسمومیتها است

تهران - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: مسمومیت های دارویی یكی از شایع ترین مسمومیتها است كه به دلیل مصرف خودسرانه داروها، مصرف بیش از حد دارو و تداخلات دارویی در فرد ایجاد می شود .

به گزارش دانشگاه علوم پزشكی مشهد ، دكتر 'غلامرضا كریمی' افزود : علائم مسمومیت دارویی به نوع دارو ، نحوه ورود آن به بدن و میزان داروی مصرف شده بستگی دارد.

وی خاطرنشان كرد : رعایت توصیه های پزشكی و مطالعه برچسبهای دارو در جلوگیری از مسمومیت ها مفید است و علاوه براین باید از مصرف خودسرانه دارو بدون تجویز پزشك خودداری كرد و داروها را از دید و دسترس كودكان دور نگه داشت .

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی مشهد افزود: بهتر است داروهای بیماران افسرده و یا بیمارانی كه تعادل رفتاری ندارند و همچنین افرادی كه سابقه اقدام به خودكشی دارند ، دور از دسترس این بیماران قرار گیرد و مراقبت دقیقی در زمینه میزان داروی مصرفی آنها انجام شود .

كریمی یادآور شد : افراد سالمند ممكن است به دلیل تشابه ظاهری شكل داروها، ابتلا به فراموشی، عدم اطلاع از نام داروها، بی سوادی و یا كم سوادی ویا ناخوانا بودن مقادیر مصرفی، در مصرف دارو دچار مشكل شوند از این رو باید بر مصرف داروتوسط افراد مسن نظارت دقیق وجود داشته باشد .

به گفته وی مردم برای اطلاع ار نحوه اقدامات اولیه در اغلب مسمومیت های اتفاقی و یا تعمدی با داروها می توانند با شماره تلفن مركز اطلاع رسانی داروها و سموم به شماره تلفن 09646 تماس بگیرند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید