نمایش پست تنها
قدیمی 03-28-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلامی به گرمی مجلس عروسی !
امسال دیگه نفسمون برید ! 8 تا عروسی پشت سرهم همه هم تو عید هست !
دختر داییم ، پسرعمه ام ، فامیل نزدیک ، دوست بابام و..................
البته بعضی مجلس هست بعضی ها عروسی و این داستانا امشب ساعت 1 اومدیم خونه البته فقط شام خوردم اومدم ، این مردها اصلاً برا چی باید برن عروسی من نمیدونم الکی اونجا بشینن همدیگه رو نگاه کنن شام بخورن برگردن خونشون !
خلاصه ما خیلی سرمون شلوغه نبودیم پیشاپیش عذر میخوایم (غیبت موجه )
-------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:
مرسی دایی محمد برای شما هم ایشالا سال خیلی خوبی باشه و از لحظه لحظه اش دلتون راضی باشه بیایین ببینیم رسما دای شدین
مهبا خانوم مرسی شما لطف دارید انشاءالله ، من هم بهترین آرزوها رو برای شما دارم و دعا میکنم خوشبخت باشید و زندگی آرام و پر از آرامشی رو داشته باشید انشاءالله
------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام بر خاله ترنم . میخواستم بگم آن بانوی لپ تاپ دار جای مهدی جون رو خالی کنم ولی گفتم نه از الان باب میشه مهدی میاد از دستم عصبانی میشه !
خلاصه بسی مشعوف شدیم رفتید تو کار گرافیک عکس متحرکا چه میکنه
من از اون افتادن از پله خیلی خوشم اومد
شادی و خوشحالی و پول و مال و مکنت و رزق وسیع و فارغ التحصیلی هر چه زودتر انشاءالله ( برا من هم دعا کنید برم ارشد تو رو خدا ! )
--------------------------------------------------------------------------------------
سلام بر مهرگان خانوم و صبا خانوم آقا من میگم بیایم هممون بگیم چقدر عیدی جمع کردیم غیر از پول پدر مادر ! بعد هر کی بیشتر شد تنبیهش کنیم !
ما هم حاضضضضضضرررررر آه !
-----------------------------------------------------------------------------------------------
سلام افسانه خانوم انشاءالله همیشه سفر، همیشه خیر و خوشی
بچه ها همینن اگر اینجوری نباشن شیطونی نکنن آدم باید بترسه
خدا حفظشون کنه

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 03-28-2012 در ساعت 02:40 AM
9 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید