03-28-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آلرژی و خشكی چشم منجر به خارش و آبریزش می شود
آلرژی و خشكی چشم منجر به خارش و آبریزش می شود
تهران - فوق تخصص گلوكوم و آب سیاه گفت : شایع ترین علل آبریزش چشم آلرژی و خشكی چشم است گاهی خشكی شدید چشم باعث تحریك بیش از حد تولید جزء آبكی اشك شده و باعث آبریزش می گردد.
دكتر محمد پاكروان در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود :آلرژی چشم به دلیل آزاد شدن هیستامین آبریزش ایجاد می شود . وجود گرد و غبار برای برخی افراد حساسیت زیادی را ایجاد می كند.
وی با اشاره به اینكه آلرژی چشم اغلب ارثی است خاطر نشان كرد : حساسیت های چشمی باعث می شود اشك و ترشح موكوسی و خارش در فرد ایجاد شود كه ممكن است تظاهرات مختلفی داشته باشد .
به گفته وی علائم شایع آلرژی قرمزی، تورم، آبریزش و خارش چشم ها و آبریزش بینی، عطسه، سرفه، تنگی نفس و خارش بینی، دهان، گلو و سردرد ناشی از احتقان سینوس ها است .
فوق تخصص گلوكوم و آب سیاه اظهار داشت : بسیاری از مواد آلرژی زا در هوا پراكنده هستند و با چشم و بینی تماس می یابند. مانند گیاهان، قارچ ها، گردو خاك و ذرات آزاد شده از بدن حیوانات خانگی ، بعضی غذاها ،تماس با مواد آرایشی و یا قطره های چشمی موجب اثرات چشمی می شوند .
پاكروان با بیان اینكه بهترین درمان، پیشگیری از تماس با موادی است كه آلرژی زا هستند اضافه كرد : عدم نگهداری حیوان خانگی ' عدم خروج از منزل هنگام گرده افشانی گیاهی ، استفاده از تهویه مطبوع است .
وی افزود : قطره های چشمی می تواند تنها شستشودهنده ساده و یا همراه با تركیبات آنتی هیستامین، ضداحتقان و یا ثابت كننده های جدار سلولی باشد.
پاكروان ادامه داد:بسیاری از علائم حساسیت مثل خارش، آبریزش از چشم و بینی و عطسه با استفاده از آنتی هیستامین ها تسكین می یابند و داروهای ضداحتقان باعث رفع قرمزی چشم می شوند.
وی خاطر نشان كرد :این داروها با منقبض و باریك كردن عروق باعث كاهش قرمزی چشم
می شوند. این داروها علایم بیماری را از بین می برند و نه علت بیماری را و نباید مدت طولانی برای درمان از این داروها استفاده كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|