نمایش پست تنها
  #477  
قدیمی 04-02-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
محل سکونت: shiraz
نوشته ها: 727
سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض گزارش تمرین سرخپوشان در روز طبیعت

تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه تمرینات خود برای آمادگی هر چه بیشتر جهت دیدار با تیم الغرافه در قطر، صبح امروز تمرینات شادابی را مجموعه ورزشی درفشی فر پشت سر گذاشت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان در حالی آخرین تمرینات قبل از دیدار با تیم الغرافه را انجام می دهند که با مرور تاکتیک های مورد نظر مصطفی دنیزلی آماده می شوند تا سومین دیدار خود از مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را در قطر برگزار کنند.
تمرین دیروز (یکشنبه 13 فروردین) از ساعت 9:30 پس از صحبت های سرمربی با گرم کردن و انجام حرکات کششی و نرمشی آغاز شد و بازیکنان با شادابی و طراوات خاصی به مرور تاکتیک های کار شده پرداختند.
علی کریمی، غلامرضا رضایی، ایمون زاید و جواد کاظمیان تمرینات اختصاصی انجام دادند.
مهدی مهدوی‌کیا، علیرضا محمد و مهرداد اولادی زیر نظر کادر پزشکی تیم به تمرینات سبک پرداختند.
مراسم جشن مختصری به مناسبت تولد شیث رضایی و روز طبیعت باعث شادی و خوشحالی بازیکنان و کادر فنی شد.
گفتنی است؛ آخرین تمرین سرخپوشان قبل از سفر به قطر و دیدار برابر تیم فوتبال الغرافه، امروز (دوشنبه) برگزار می شود.

__________________
اسم مرا باید در کتاب رکوردهای گینس ثبت کنند

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید