نمایش پست تنها
قدیمی 04-02-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دیدار کی روش و مارادونا (عکس)

كارلوس كی‌روش در طول سفر خود به امارات علاوه بر قطعی كردن یك بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال این كشور، دیداری هم با مارادونا داشت و درباره آخرین وضعیت خلتعبری با او صحبت كرد.

هوشنگ مقدس،نماینده فدراسیون فوتبال ایران در امارات در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره سفر سرمربی تیم ملی فوتبال به امارات توضیح داد: كارلوس كی‌روش روز یكشنبه از تهران به دوبی رفته بود. او در دوبی در باشگاه ایرانیان اقامت داشت و در مدت حضورش در این شهر دیداری با یوسف سركال، رئیس كمیته انتقالی فدراسیون فوتبال امارات داشت كه آنها در این دیدار درباره برگزاری یك بازی دوستانه با هم صحبت كردند.
وی افزود: طبق توافق طرفین قرار شد تیم‌های ملی فوتبال ایران و امارات روز 23 فروردین (17 آپریل) دیداری دوستانه در دوبی برگزار كنند.

**‌* دیدار کی روش با سرمربی الوصل در دوبی

مارادونا خطاب به كی‌روش: خلعتبری را هروقت بخواهید به ایران می دهیم
همچنین كی‌روش در مدت زمان اقامت كوتاه خود در دوبی دیداری با دیگو مارادونا سرمربی كنونی الوصل امارات داشت تا درباره آخرین وضعیت محمدرضا خلعتبری ملی‌پوش ایرانی این تیم با یكدیگر صحبت كنند. در این گفت‌وگو مارادونا از حضور خلتعبری در تیم ملی ایران استقبال كرد و خطاب به كی‌روش گفت: خلعتبری بازیكن خوب و توانمندی است. از اینكه او در تیم ملی ایران بازی می‌كند خیلی خوشحالم. من ایران و تیم ملی این كشور را دوست دارم. آرزو دارم روزی به ایران سفر كنم و حتی دوست دارم روزی سرمربی تیم ملی ایران شوم اما در حال حاضر ایران سرمربی بزرگی مثل شما دارد و حالا دیگر فرقی نمی‌كند كه كدام یك از ما سرمربی این تیم باشیم!
سرمربی آرژانتینی الوصل در ادامه صحبت‌هایش با كی‌روش گفت: شما هر زمان خلتعبری را بخواهید من او را در اختیارتان قرار خواهم داد. حتی اكر اردوهای ایران در خارج از روزهای فیفا دی باشد. برای من موفقیت الوصل مهم است اما تیم ملی ایران بازی‌های مهمی را در پیش دارد و از اینكه خلعتبری بتواند به تیم ملی كشورش كمك كند استقبال می كنم.
*** سفر به لبنان و تماشای لیگ این كشور

كی‌روش چهارشنبه امارات را به مقصد لبنان ترك كرد تا بازی تداركاتی تیم ملی این كشور را مقابل مصر تماشا كند اما این بازی لغو شد و روز جمعه دیدار تیم‌های الصفاء و طرابلس را در چارچوب لیگ لبنان از نزدیك تماشا كرد.
*** سفر كی‌روش به اروپا برای صحبت با چند بازیكن ایرانی‌الاصل

سرمربی تیم ملی سپس به دوبی بازگشت و دیروز شنبه (31 مارچ) عازم فرانكفورت شد. كی‌روش ابتدا كار یك بازیكن ایرانی را كه در لیگ دسته دوم آلمان توپ می‌زند زیر نظر می‌گیرد و پس از آن قرار است به بلژیك برود و با رضا قوچانی بازیكن ایرانی‌الاصل باشگاه سنت ترویدن این كشور دیدار و گفت‌وگو كند. گفته می‌شود قوچانی همانند اشكان دژاگه مشكل سربازی دارد و قرار است كی‌روش نگرانی‌های این بازیكن را برای بازی در تیم ملی مرتفع سازد. همچنین سرمربی پرتغالی تیم ملی پس از آن به هلند می‌رود تا بازی حمید زرباف را كه در لیگ این كشور توپ می‌زند زیر نظر بگیرد.
كارلوس كی‌روش پس از پایان سفر خود به اروپا 11 آپریل (23 فروردین) به ایران بازمی‌گردد تا یكی، دو روز پس از آن اردوی تیم ملی را برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات زیر نظر بگیرد. پیش از این رسانه های نیجریه ای از قطعی شدن دیدار ایران و نیجریه در روز سی فروردین خبر داده بودند

*** دیدار با دو بازیكن ایرانی در لیگ سوئد

كی‌روش پس از آن با سفر به سوئد عملكرد دو بازیكن ایرانی كه در لیگ این كشور شاغل هستند را ارزیابی می كند. امین نظری و آرش بیات دو بازیكنی هستند كه كی‌روش آنها را زیر نظر خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، كارلوس كی‌روش پس از پایان سفر خود به اروپا 11 آپریل (23 فروردین) به ایران بازمی‌گردد تا یكی، دو روز پس از آن اردوی تیم ملی را برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات زیر نظر بگیرد. پیش از این رسانه های نیجریه ای از قطعی شدن دیدار ایران و نیجریه در روز سی فروردین خبر داده بودند.
در شرایطی سرمربی تیم ملی به گفته مقدس با برگزاری دیدار برابر امارات موافقت کرده که استقلال، پرسپولیس و سپاهان سه نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا در روزهای بیست و نهم و سی فروردین درگیر این بازیها هستند و نمایندگان امارات هم باید دیدارهایشان در لیگ قهرمانان آسیا را در همین روزها برگزار کنند. ضمن اینکه طبق برنامه هفته سی و یک لیگ برتر باید در روزهای یکم، دوم و سوم اردیبهشت برگزار شود.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
کاربران زیر از mohammad.90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید