دارم فکر میکنم سایتمون هم داره جمع و جور میشه هم داره سر و سامان بیشتری می یابه، هم اینکه خیلی داره خوش میگذره ! دوستان عزیزم خیلی خوشحال میشم وقتی میبینم پیشرفت میکنید صبای عزیزم تبریک میگم امیدوارم که موفق باشی آنا بیا اونم ستاره ادمین بشت داد، مبارکت باشه آقا محمد90 نه خسته فعالیت مستمر شما رو مب یکی شاهدم همیشه آن بودید امیدوارم با مطالب مفید تر باعث رونق سایت بشید حاج سهراب گرامی بهتون تبریک میگم امیدوارم موفق باشید ترنم عزیزم، چنی این رنگ بهت میاد، خیلی مبارک باشه، امیدوارم موفق باشی آناهیتای گل گلاب امیدوارم بخش کرمانشاه رو بترکانی، مبارک ها باشه مهبا گیان، پر از ایده های عالی برای بخش کرماشان، امیدوارم که موفق و سربلند باشی شکوفه خانوم جون تبریک صمیمانه من رو بپذیرید امیدوارم که موفق باشید فرشته گیان رقیب سرسخت مشاعره ای مدیریت گوارای وجودت خانوم، امیدوام که موفق باشی خاله رزیتا گیان کد بانو گیان، حتما این بخش از بهترین بخش های سایت میشه تبریک میگم، تبریک آقای نقده عزیز تبریک میگم، امیدوارم که موفق و سربلند باشید ادمین منم از شما تشکر میکنم، من خودم وقتی مرتقع! شده بودم ادمین که نوشته بود: بهشون خسته نباشید عرض میکنیم، خیلی خوشحال شدم، حتما دوستان عززیز هم خوشحال شدن