نمایش پست تنها
قدیمی 04-04-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مردم ماهی های قرمز را در مراكز تعیین شده رهاسازی كنند

مردم ماهی های قرمز را در مراكز تعیین شده رهاسازی كنند

كرمانشاه - رییس روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری كرمانشاه گفت: مردم از رهاسازی ماهی قرمزها در آب‌های روان و رودخانه‌ها به طور جدی خودداری كنند و تنها در سه محلی كه برای همین منظور در نظر گرفته شده اقدام به رها سازی ماهیان قرمز خود كنند.

'امیر دولیشاهی' روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه رها سازی ماهی قرمز در آب های روان و رودخانه ها موجب انتقال بیماری‌های مختلف و آلودگی محیط زیست می شود، افزود: استخرهای پارك های غربی و شرقی طاقبستان و حوضچه پارك چهار راه نوبهار برای رها سازی ماهی قرمز شهروندان كرمانشاهی در نظر گرفته شده است.

وی تاكید كرد: رهاسازی ماهی های قرمز در رودخانه ها، سدها و قنات ها موجب انتشار برخی بیماری ها و آلودگی در محیط زیست می شود بنابراین به همه شهروندان كرمانشاهی توصیه می كنیم از این اقدام پرهیز كنند.

دولتشاهی اظهار داشت: همكاری مردم با شهرداری در رها سازی ماهیان قرمز در استخرهایی كه برای این منظور در نظر گرفته شده موجب می شود محیط زیستی پاك و سالم و بدور از هر گونه آلودگی داشته باشیم.

وی از شهروندان كرمانشاهی خواست به منظور حفظ بهداشت شهر، از ریختن هر گونه زباله و پس مانده مواد غذایی در فضاهای سبز و بوستان های شهر خودداری كنند و با ریختن زباله های خود در سطل های زباله و كیسه های مخصوص حمل زباله شهرداری را در نظافت و پاكیزگی شهر یاری كنند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید