04-04-2012
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
امشب رفتم بخوابم کلی اضطراب اومد به ذهنم در مورد آینده ام خدا همه رو خوشبخت بکنه ما رو هم به چیزی که میخوایم برسونه ترنم خانوم انشاءالله همیشه حاجتاتون برآورده بشه
ما هم زودتر فارق التحصیلی رو بگیریم واقعاً دیگه توی دلم برای ارشد داره قند آب میشه یعنی میشه ما هم یه روزی ارشد بگیریم بعد بریم دکترا مقاله بدیم یه شغل درست درمون داشته ای خدا واقعاً میشه >؟
---------------------------------------------------------------------------------------
راستی کسی از رها خانوم خبر نداره من داشتم پستهای قبلیم رو میخوندم نگاهم به پستهای ایشون افتاد خیلی پستهای جالبی میزد حیف شد دیگه نمیان !
--------------------------------------------------------------------------------------
رزیتا خانوم انشاءالله که هر غم و غصه ای دارید هر چه زودتر از میان بره و جاش رو شادی بگیره آرزو میکنم موفق باشید و موفقیت فرزندانتون رو هم ببینید ای این مادر من قدر من نمیدونه که ! شما قدر پسرهاتون و بدونید پسر خوب نعمته ، رحمت خدا هست
آدم پسر داشته باشه غم نداره که .......... غم و غصه ها همه میرن جاش خوشی و خوبی میمونه
--------------------------------------------------------------------------------------
چه عجب مهرگان خانوم تا 2 نصفه شب بیدار بود ما نمیدونستیم
من از ایده های نو به شدت طرفداری میکنم اون تاپیک انگلیش رو خوب اومدی خانوم مدیر حمایتت میکنیم شماها چرا تاپیک انگلیش نمیاید 
اعصاب پعصاب ندارما پاشین بیاین دو کلمه انگلیسی اختلاط کنیم
یه آره و نه رو که بلدین ! پاشین بیاین دیگه
از من بدتر نیستین که ، منتها من اعتماد به نفس دارم اگر بلد نیستین میاین یاد میگیرین اگر بلد هستین و نمیاین یعنی این که میترسین ، چرا آخه باید بترسین
انگلیسی ترس داره ؟ نه من واقعاً میخوام بدونم انگلیسی ترس داره ؟
پاشین بیاین دور هم هستیم دو کلمه صحبت میکنیم
اصلاً از یک سایت دیگه 4 تا کلمه انگلیسی بگیرید
جمله تون اگر درست نبود غلط املایی هم داشتین باز قبوله دیگه چی میخواین آخه شما این مهرگان خانوم دق کرد از دست شما
دارین منم دق میارین مادرجان 
-----------------------------------------------------------------------
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|