نمایش پست تنها
قدیمی 04-04-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض کرمانشاه، دومین استان پاراگلایدر كشور

دومین استان پاراگلایدر كشور/
یكصد پاراگلایدر سوار در استان كرمانشاه فعالیت دارند

كرمانشاه - مسوول كمیته اردوهای پروازی انجمن پاراگلایدر استان كرمانشاه با بیان اینكه 150 ورزشكار در زمینه پاراگلایدر در این استان وجود دارند، از فعال بودن 100نفر از آنها خبر داد.

حمید یاسمی، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استان كرمانشاه از نظر تعداد ورزشكاران پاراگلایدر در كشور بعد از استان تهران در رتبه دوم جای دارد و آینده درخشانی را برای این رشته مفرح ورزشی پیش بینی می كنیم.

وی گفت: هم اكنون دو سایت پروازی ویس القرن در مسیر كرمانشاه به روانسر و نیز سایت پروازی طاق بستان كرمانشاه در استان فعال هستند و تلاش می كنیم تا سایتهای دیگری را نیز راه اندازی نماییم.

یاسمی، ادامه داد: براساس یكی از مصوبات انجمن هوانوردی استان، قرار است در آینده، سایتهای پروازی دیگری مانند ریجاب، كرندغرب، بیستون و سراب قنبر كرمانشاه را تحت پوشش قرار دهیم.

وی همچنین از اعزام هشت تیم به كشور تركیه برای گذراندن دوره های امنیت پرواز كه اصطلاحا SIV نامیده می شود در سال 90 خبر داد و گفت: همه تلاش خود را برای ارتقای سطح دانش پارگلایدر سواران استان بكار خواهیم گرفت.

استقرار سامانه 'وینچ ' در دریاچه سراب نیلوفر كه كاربرد ویژه ای برای پاراگلایدر سواری دارد، از دیگر برنامه های در دستور كار انجمن هوانوردی استان است كه یاسمی به آن اشاره كرد.

مسوول كمیته اردوهای پروازی انجمن پاراگلایدر استان كرمانشاه همچنین از حمایتهای شهردار منطقه دو شهر كرمانشاه و نیز مسوول خدمات موتوری شهرداری و نیز مسوول كمیسیون ورزشی شورای شهر كرمانشاه از این ورزش قدردانی كرد.

این گفت و گو در حاشیه برگزاری همایش تقدیر از پیشكسوتان، مربیان و ورزشكاران پاراگلایدر استان كرمانشاه كه روز سه شنبه (15 فروردین ماه) در محل هتل جمشید كرمانشاه برگزار شد، انجام گرفت.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید