نمایش پست تنها
قدیمی 04-06-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض چهره شهر كرمانشاه امسال تغییر می كند

استاندار كرمانشاه:

چهره شهر كرمانشاه امسال تغییر می كند

كرمانشاه - استاندار كرمانشاه گفت: سال گذشته طرحها و پروژه های مختلفی در شهر كرمانشاه شروع شده كه امسال چندین طرح عمرانی و گردشگری و زیبا سازی آن به بهره برداری می رسد كه منجر به تحول و تغییر چهره این شهر خواهد شد.

سید دادوش هاشمی روز چهارشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: در یك ماه آینده تقاطع غیرهمسطح میدان شهدا و همچنین تقاطع غیرهمسطح الهیه طی چند ماه آینده به بهره برداری می رسد كه این پروژه ها سهم بسزایی در كاهش ترافیك شهر كرمانشاه خواهد داشت.

وی گفت: همچنین پروژه تقاطع غیر همسطح میدان امام حسین (ع) نیز در دست اقدام است كه از پیمانكار این طرح خواسته ایم كه نهایت تلاش خود را برای تسریع در اجرای آن بكار گیرد.

وی در ادامه به پروژه های در دست اقدام در زمینه گردشگری و تفریحی شهر كرمانشاه پرداخت و افزود: در شهر كرمانشاه پروژه های مختلفی در زمینه گردشگری از جمله ساماندهی طاق بستان، رودخانه قره سو ، چم بشیر و برنامه های دیگری در دست اجراستكه بهره برداری از آنها منجر به زیبا سازی و تنوع بخشی شهر كرمانشاه خواهد شد.

استاندار كرمانشاه تصریح كرد: روند اجرایی پروژه های عمرانی و گردشگری استان هر هفته با حضور مدیران، پیمانكاران و مجریان ذیربط طرح ها توسط مدیریت استان مورد نظارت و بررسی قرار می گیرند و چنانچه طرحی از رشد مناسبی برخوردار نباشد مجری و پیمانكار آن مورد مواخذه قرار خواهد گرفت.

هاشمی گفت: خوشبختانه اعتبارات امسال استان نسبت به سال گذشته به بیش از چهار برابر افزایش یافته لذا از تمامی دستگاههای اجرایی استان انتظار داریم كه طرحها و پروژه های جدیدی را برای تحول بیش از پیش استان در نظر بگیرند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید