نمایش پست تنها
قدیمی 04-08-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام به همه دوستان یه مقداری کلاسهای دانشگاهام متاسفانه ذیق شده و امانم رو بریده مجبور شدم اینطوری انتخاب واحد کنم تا دوشنبه متاسفانه همه روزها تا غروب نیستم خونه ، خونه هم که میام جسدم ای دل غافل هر چند سه شنبه و چهارشنبه بیکار میشم پنجشنبه هم یه کلاس بیشتر ندارم خلاصه خیلی این ترم ضد حال شده دیگه ولی میام ، تا الان هم خوابیده بودم الان هم باید برم دوباره زود بخوابم که ساعت 8 صبح باید برم دانشگاه ، چقدر خوردن و خوابیدن حال میداد زرشک !
-----------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم ما هم مشعوف شدیم ناراحتی شما برطرف شد آرزوی خوشبختی و دعای خیر میکنیم انشاءالله که سربلند و سعادتمند باشید
توکل به خدا هم یادتون نره خدا از هر دوایی حتی از دوست و رفیق هم بهتره
---------------------------------------------------------------------------
ما هم از رویت امیر غبطه خوردیم و آرزوی حضور دوباره میکنیم هر چند میدونم دوست داره بیاد وقت نداره
حاجی ما ارادت های خاصه به شما داریما گفتیم در جریان باشی
----------------------------------------------------------------------
مینا خانوم که میگه اینترنت من دایل هست و نمیتونم بیام ما هم دعا میکنیم یک عدد اینترنت خوب خدا از یک جا برسونه تا حضورشون مداوم بشه ، و همچنین غزل خانوم انشاءالله هر کجا هستن موفق باشن
---------------------------------------------------------------------
و همچنین سلامی بر مدیر گرامی این تالار ترنم خانوم
(دیگه باید دست به عصا راه بریم ما رو از این جا با تیپا نندازن بیرون )
----------------------------------------------------------------------------------
مهدی جان خوشحال شدم پستهات رو دوباره اینجا دیدم واقعاً جای خالی شما رو هیچکی پر نمیکنه

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 04-08-2012 در ساعت 12:12 AM
6 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید