سلام دوستان و عزیزان نقل قول: نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 آقای انصاری ایشالا خدا هیچ عزیزی رو از هیشکی نگیره و شادی شما و همه همیشه بی کم و کاست و پایدار باشه خیلی ممنونم خانم نسیم رگبار شما و سایر عزیزان همگی برای من مانند خانواده مهم و ارزشمند و مورد احترام هستید انشاءلله برای همه شما عزیزان و عزیزانتان همیشه روزگار شادی و پر از خوشبختی باشه دوستان عکس چندتا سفره هفت سین هم تو نت دیدم بد ندیدم اینجا درج بشه جدا قشنگ هستند. مخصوصا برای مسابقه سفره هفت سین سال دیگه میشه ازشون کلی ایده گرفت خوشه گندم خیلی جالبه و عجب سبزه ای!! البته نقاشی قشنگیه ولی ایده جالبی هم هست این یکی هم حالت سفره عروسی داره و خیلی رویاییه جالبه... گرد و مدور... ساده... و روی یک سینی که شده درب ظرف بزرگ مسی یا شایدم سفالی!!! ساده و سنتی شیرینی تر هم داره!!! گل زنبقش عالیه قرآن در وسط تمام سین ها دورش در حال طواف جالبه - این یکی شبیه هفت سینهای شماست تقارن هم توش خیلی نماد داره آبی و مدرنیته آمیخته با سنت کتاب مثنوی معنویش خیلی جالبه به اینا میگن هفت سین هول هولکی نعلبکی گل سرخیش خیلی جالبه من که عاشق گل سرخی هستم اینم رقیب خیلی قدرتمندی میشد اگر تو مسابقه ما شرکت می کرد ذوق و سلیقه اش زیاده استایل چیدنش و طرحش رو خیلی می پسندم ولی من عاشق رنگهای اصیل و گرم هستم. زولبیا و بامیه!! و عجب سنتی بازاریه خداییش اینم لوگوی جالبیه و در نهایت هفت سین قرآنی که بینهایت جالب و عالی بود