نمایش پست تنها
قدیمی 04-08-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض به درد پرسپولیس بازیکن ایرانی می خورد

لیگ برتر - سرمربی پرسپولیس می گوید 5 بازیکن ایرانی در لیست فصل آینده تیمش قرار دارند.
به گزارش خبرآنلاین؛ مصطفی دنیزلی حرف هایش در مورد بازی فردا را با اشاره به حضور موفق پرسپولیس در لیگ قهرمانان شروع می کندو می گوید:« از شرایطی که داریم راضی هستم.ما ابتدای لیگ قهرمانان را بدون حضور چند بازیکن که در لیگ ما را همراهی نمیکردند آغاز کردیم.انصافا آنها عملکرد خوبی داشتند و باعث شدند تا من لیگ قهرمانان را با همین نفرات ادامه بدهم.»
او ادامه می دهد:« قول نمی دهم اما تمام تلاش خودمان را می کنیم تا در لیگ برتر هم نتایج قابل قبولی بگیریم و در کنار آن اگر شد سهمیه آسیا را هم کسب کنیم.»
ادامه حرف های دنیزلی به بازی با داماش بر می گردد.او در این مورد می گوید:« از تیم خودم راضی هستم اما این به آن معنا نیست که اشتباه نداشتیم. هر هفته اشتباهاتمان کمتر می‌شود و این نکته مثبتی به شمار می‌رود. برای بازی فردا می‌خواهیم با نمایش سطح بالایی از بازی به سه امتیاز برسیم.»
دنیزلی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه برای فصل آینده به مسئولان پرسپولیس لیست ارائه داده یا خیر و اینکه گفته می‌شود به دنبال برونو سزار مهاجم سپاهان است، گفت:« کارها را به موازات هم انجام می‌دهیم. هنوز هیچ لیستی برای فصل بعد نداده‌ام چرا که باید در درجه اول باید بازیکنان خودمان را در دیدارهای باقیمانده ارزیابی کنیم و سپس این لیست را ارائه دهیم.نام‌هایی در ذهن من هستند که خارجی نیستند و اگر انتخابی باشد آن بازیکن ایرانی خواهد بود. در حال حاضر 5 اسم در ذهن من است اما این، یک مسئله داخلی باشگاه بوده و هیچ ارتباطی با چیزهایی که در رسانه‌ها گفته می‌شود ندارد.»
وقتی از دنیزلی پرسیدیم که چرا بازیکنان خارجی در لیست او جایی ندارند او این جواب را تحویل داد:« اگر بخواهم بازیکن خارجی به ایران بیاورم باید کسانی را بیاورم که آنها را می‌شناسم و در این صورت نه تنها پرسپولیس بلکه هیچ تیمی قادر به خریدن آنها نخواهد بود.در زندگی کاری من در تیم‌های گالاتاسرای ، بشیکتاش و فنرباغچه بازیکنانی بودند که حدود 15 میلیون دلار هزینه‌شان بود. آنها در صورتی که بخواهند به ایران بیایند تا 20 میلیون دلار هزینه‌شان می‌شود که این موضوع برای هیچ تیمی قابل انجام نیست. به همین خاطر انتقال بازیکنان ایرانی که بازی آنها را دنبال می‌کنم هم برای من و هم برای باشگاه بهتر است چرا که در ایران بازیکنان باکیفیتی هستند که می‌توان از آنها استفاده کرد.»

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید