نمایش پست تنها
قدیمی 04-09-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض شیوه نوینی برای پیشگیری از بروز فشار داخل چشم در بیماری آب سیاه ارایه شد

شیوه نوینی برای پیشگیری از بروز فشار داخل چشم در بیماری آب سیاه ارایه شد

تهران - پژوهشگران با مداخله در فعل و انفعالات شیمیایی چشم شیوه نوینی برای تنظیم فشار داخل چشم در بیماری آب سیاه ارایه كردند .

به گزارش دیلی اكسپرس، فرضیه محققان موسسه چشم 'باسكوم پالمر' در دانشكده پزشكی میامی میلر در آمریكا ، این بود كه واكنش زلالیه به محرك های مكانیكی در سطح سلولی، بر تنظیم فشار داخلی چشم موثراست. محرك های مكانیكی موجب بروز مجموعه ای از فعل و انفعالات شیمیایی در زلالیه می شوند .

این محققان توانستند فرضیه خود را اثبات كنند.

پروتئین موجود در این فرایند 'كوچلین' نام دارد كه در هشت سال پیش با استفاده از روش های طیف نگاری توده ای حساس، در بافت اطراف پایه قرنیه (TM) كشف شد.

بافت (TM) مسئول تصفیه و تخلیه زلالیه چشم از آلودگی ها و كنترل فشار داخلی چشم است.

در این شیوه محرك های مكانیكی با تحریك زلالیه آن را به انجام فعالیت طبیعی خود وادار می كنند و زلالیه با تخلیه به هنگام، فشار داخلی چشم را كاهش می دهد.

افزایش فشار داخلی چشم عامل خطر اولیه ای است كه موجب ایجاد و پیشرفت آب سیاه می شود.

این شیوه درمانی جدید راه را برای ارایه شیوه های درمانی جدید با استفاده از محرك های مكانیكی در سطح سلولی فراهم می كند.

همچنین این شیوه می تواند به ارایه راهكارهای مداخله ای معناداری منجر شود.

نتایج این یافته ها در نشریه PLoS One منتشر شده است .

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید