04-09-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
حذف صبحانه خطر ابتلا به دیابت را در مردان افزایش می دهد
حذف صبحانه خطر ابتلا به دیابت را در مردان افزایش می دهد
تهران- حذف وعده صبحانه ، خطر ابتلا به دیابت را در مردان 20 درصد افزایش می دهد.
به گزارش ساینس دیلی، در این تحقیق وعده غذایی صبحانه برای سلامتی ضروری اعلام شده است.
جدیدترین تحقیقات پژوهشگران دانشكده پزشكی هاروارد كه بر روی حدود 30 هزار مرد انجام شده ، حاكی از آن است كه مصرف صبحانه می تواند خطر ابتلا به دیابت را كاهش دهد.
این پژوهشگران نشان دادند حتی مردانی كه اضافه وزن ندارند و از رژیم غذایی سالمی در وعده های ناهار و شام برخوردارند، اگر وعده صبحانه را حذف كنند، سلامتی خود را در خطر قرار می دهند.
محققان عادات مصرف صبحانه را در 29 هزار و 206 مرد به مدت بیش از 16 سال بررسی كردند.
هیچ یك از این افراد در ابتدای تحقیق دیابت نداشتند.
این مطالعه نشان داد افرادی كه معمولا صبحانه نمی خوردند 21 درصد بیش از آنهایی كه این وعده غذایی را داشتند ، در خطر ابتلا به دیابت بودند.
مردانی كه رژیم غذایی مناسبی را یك یا دو بار در روز داشتند 25 درصد بیش از آنهایی كه سه وعده غذایی داشتند، در خطر ابتلا به دیابت بودند.
محققان هاروارد می گویند: ظاهرا داشتن سه وعده غذایی اصلی در روز از جمله صبحانه، الگوی غذایی مطلوبی برای كاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو است.
این دانش پژوهان می گویند هنوز تاثیر این وعده غذایی بر سلامت زنان و احتمال ابتلا به دیابت در آنها بررسی نشده است.
صبحانه میزان كلسترول بد بدن را كه موجب انسداد عروق اطراف قلب می شود ،كاهش می دهد.
احتمال مصرف تنقلات و غذاهای شیرین در افرادی كه صبحانه نمی خورند بیشتر است.
نتایج این تحقیقات در نشریه American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|