04-09-2012
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
برای کاربرهای تازه وارد عزیز
سلام به همه دلم براتون تنگ شده بود البته میخواستم بیام ولی نمیشد خلاصه همینجوری یکهویی برمک سر اصل مطلب
----------------------------------------------------------------------------------------
این پست رو برای کاربرهای تازه میزنم
سلام به همه شما از اقا وحید و مهربان خانوم و خانوم مینا و یلدا خانوم و .....
حضور اعضای جدید برای ما باعث خوشحالی هست در این شک نکنید هر چیزی که باعث بزرگتر شدن خانواده پیسی بشه ما رو خوشحال میکنه
ما اینجا هممون یک فلسفه ای برای عضویت داریم یعنی حضورمون تو این فروم یک دلیلی داره یعنی صرفاً نمیخوایم دیده بشیم یا حالا هی پست بزنیم تا ارتقاء درجه پیدا کنیم
شما این فروم رو نباید به شکل یک هرم ببنید
این فروم مثل یک دایره بزرگ هست هر کس روی محیط این دایره مکانی داره در واقع اعضاء ارشد داریم و مدیر و اعضای فعال و باشگاه و کلوب و این داستان ها ولی این عناوین هیچوقت سدی نمیشه که با هم دوست باشیم
اولویت ما مسائل عمیق فکری و انسانی هست مسائل علمی یا مسائلی که همیشه ذهنمون رو به خودش درگیر میکنه شبکه اجتماعی نیستیم اما میتونیم ادعا کنیم خیلی بیشتر از یک شبکه اجتماعی هستیم
اینجا ما مثل خیلی فروم ها پستهای رگباری نمیزنیم مدیریت و اعضای ارشد این فروم اگر حرفی میزنن واقعاً بهش عمل میکنن یعنی در برنامه ریزی که دارن کاملاً جدی هستن
رابطه ما با فروم دو طرفه هست ما به فروم پستهای جدید میفرستیم و کاملترش میکنیم فروم هم به ما چیزهای جدید یاد میده این جا ما با همه دوستیم
چیزی که من تو این فروم البته به عقیده من بیشتر به چشم میاد این هست که هر کس خودش هست کسی به چیزی وانمود نمیکنه صداقت برای ما خیلی ارزش داره و اکثرمون حضورمون توی فروم برای این هست که واقعاً دلمون میخواد اینجا باشیم
دوست داریم این جا باشیم ، باور کنید شما باید یک ماه این جا بمونید تا به لایه های عمیقتر این فروم دست پیدا کنید خیلی ها عضو میشن ولی کاربرای کمی هستن که فعال میشن چون گذری میان و 1 یا 2 تا پست میزنن و میرن
این فروم خیلی دل نازکه اگر بهش بی محلی کنی باهات قهر میکنه اما اگر دوستش داشته باشی این چنان باهات رفیق میشه که میشه یک بخش از زندگیت
اینجا ما کاربرهای ارشد داریم که با رنگ صورتی سوا شدن از بقیه و همچنین مدیران که با رنگ نارنجی هستند کابرای فعال و کاربرهای خیلی فعال که دسته بندی هر کدومشون واضح هست ، یک چیزی که باید ازش مطمئن باشید این هست که پستهای شما حتماً دیده میشه من به همه شما این اطمینان رو میدم هیچ پستی نیست که تو این فروم نخونده شده باشه پس از این بابت خیالتون راحت باشه
این جا من یه مقدار از بقیه کوچیکتر هستم ولی خیلی کاربرای خوبی داریم
اگر حضورتون تو فروم دائم باشه خود به خود اتوماتیک در پروسه ای که فروم به وسیله مدیریت تعبیه شده و نامحسوس هست شما دیده میشید و خیلی آرام آرام وارد جمع میشید از قدیم گفتن رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
تو این فروم حرف دل خودتون رو بزنید از کسی هم خجالت نکشید
شما به عنوان کاربرای تازه وارد این فروم برای ما عزیز هستید منتها به این فروم به چشم یک راز نگاه کنید هر چی بیشتر تو این فروم باشید و فعالیت کنید بیشتر وارد لایه های عمیقترش میشید
فروم خوبی هست بیاید فعالیت کنید و مهمتر از همه حضورتون مداوم باشه این خیلی مهمه مخصوصاً ادمین جان به حضور مداوم در فروم خیلی اهمیت میده
خلاصه زیاد حرف زدم ولی ما پستهای شماها رو میخونیم و برای ما عزیز هستید
ویرایش توسط bigbang : 04-09-2012 در ساعت 10:51 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|