نمایش پست تنها
قدیمی 04-10-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام دوباره پس از مدتها اینجا ! امروز اومدم خونه سرم به گشتن تو آرشیو فیلمهام گرم بود !
بی مقدمه هجویات رو میزارم کنار و میرم سر اصل مطلب ، فکر کنم یه یک سالی از پخش سریالهایی مثل لاست گذشته یادش به خیر شب و روزمون یکی میشد تا لاست ببینیم
اون موقع سریالهای مثل بیگ بنگ و فرندز هم البته من تازه باهاشون مواجه شده بودم و خیلی جو طنز و باحالی داشت و خلاصه خیلی گرم بود ولی سریالهای الان اینقدر مزخرف شده که نگو نصفش هم همش در مورد زامبی و دراکولا قتل و دکستر ! و از این جور چیزها ، که نه داستان درست درمون داره نه بازیگر درست و حسابی فیلمها هم که اکثراً همه شده ادا اصول البته من چند تا فیلم دیدم جدیداً این فیلم مانی بال واقعاً فوق العاده هست یه فیلم دیگه هم دیده بودم الان اسمش خاطرم نیست فکر کنم remmeber me بود اکثرش ادا اصول بود یک چیزی که خیلی مشمئز کننده هست اینه که بعضی خواننده نیست فکر میکنن خیلی زیبا هستن ! مسلماً بعضیهاشون هم بچه پولدار هستن دیگه میبینی جدیداً میگیرن فیلم بازی میکنن بعد به زور اگر مرد باشن همچین صحنه های اکشن معروف که مثلاً یه چیز پشت سرت داره منفجر میشه تو همینجوری به بی خیالی به راه رفتنت ادامه میدی یا اگر زن باشن از این مثلاً داستانهای رومانتیک نخ نما میزارن تو فیلمهاشون بعد هی آلبوم هم میدن بیرون جالبه فکر میکنن آخر هنرمند هم هستن !
میگیری 600 ، 700 مگ فیلم دانلود میکنی بعد پشیمون میشی البته این رویه متعلق به 1 یا 2 سال پیش من هست الان دیگه تا از اسم کارگردان مطمئن نباشم و داستان فیلم رو ندونم اصلاً فیلم رو دانلود نمیکنم فیلم کیفیت هنری داشته باشه پرده ای هم باشه حاضرم ببینم ولی کیفیت بلوری هم که داشته باشه ولی داستانش مزخرف باشه اصلاً حال و حوصله اش رو ندارم به هیچ وجه !
خلاصه بی فیلم شدیم دیگه ، یه مدت رو موبایلم رومان میخوندم یه چند تا رمان ایرانی رو که تموم کردم با کمال تعجب دیدم رمانهای دیگه ای که از اینترنت میگیرم حالا یا از کامپیوترم میخونم یا از موبایلم اکثر داستانها مشابه همون داستانها و رمانهایی هست که تو نت خوندم یا تو موبایلم یعنی هیچ چیز جدیدی وجود نداره که نویسنده های ما بخوان روش کار کنن ؟ همش هم از این داستانهای تکراری که آخرش رو به راحتی میتونی پیش بینی کنی بعد نویسنده هم عقده های خودش رو فقط میخواست خالی کنه که یه جاهایی واقعاً اعصاب آدم خورد میشه
رمانهای خارجی توش تنوع زیاد داره منتها ترجمه های ما خیلی کمه عموماً آثار فاخر همه قدیمی هستن و چون متعلق به زمان حال نیستن آدم نمیتونه باهاشون ارتباط برقرار کنه نمونه اش همین رمان جنگ و صلح لئون تولستوی اینقدر اسم ها روسی هچل هفت توش میبینی که حال بهم میخوره بعد ترجمه اش هم افتضاح و رو یک چیزهای هم دقیق میشه که برای یه آدم امروزی مثل من اصلاً مهم نیست
در کمبود و فقر فرهنگی که میگن به سر میبریم راسته واقعاً خوراک فرهنگی مون واقعاً کمه ! آدم حوصله اش سر میره
راستی داریم میریم مسافرت ولی برمیگردم زود دیگه همین دیگه !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

4 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید