04-10-2012
|
 |
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی 
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نووري چاوانم
نووري چاوانم
ـــ کاتی ته نیایی گوشه گیری خه می گرتی کاتی خه یال به ره و جی ژوانی بردی یاده کانم.. چه پکی سلاوت خه لات ده کات کاتی چاوه کانت بیریان کردم سوماکانم ئاسمانیک سلاوت به سه ردا ده بارینی کاتی په نجه کانت له شه و ویستی تال تالی زولفه کانم له سه ر ده ستا راده کشین به ئاسپایی سلاوی ماچت پیشکه ش ده که ن کاتی ئه ستیره کانی رووح له دوی تو لیم توران هه مو ته مه نم ده که م سلاویک له ژیر هه نگاوی هه ناسه یکت داده نوینم هه تا هه تایی چرو ده ر کات ـــ کاتی ئه وین له م ولاته له خاچ درا عه شقی ته مه نم گه ردوونیک سلاوی پر له نازت لی ده کات شادیه کانم ده که م ملوانکه یکی سلاو له گه رده نت دا ئه لینم کاتی له شه و چاوه کانت به ره و ئامیزی خه و که وتنه ری باوه شم ده که م سلاویک و دات ده پوشم کاتی شه و گار له چرپه ی سوزی تویی، بی به ش کردم گشت ماچه کانم کو ده که مه وه ،تا بو لیوانت ببیته سلاو کاتی بو جاریکی تر توم له ده وه ری ژواندا له سه ر خاکی سینگمدا دوزیه وه ئه ی شازاده ی ته مه ن و خه ونه کانم دلنیا به پیت ده لیم: سلاو ئه ی خه می ئاشنام به خه یر بیته وه باوانم ..په روشت بوم تو له کوی بویی حه مه رووف كه ر كووكي
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|