04-11-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نخستین عمل آندوسكوپی تیروئید خاورمیانه در كشور انجام شد
نخستین عمل آندوسكوپی تیروئید خاورمیانه در كشور انجام شد
تهران - نخستین عمل آندوسكوپی تیروئید خاورمیانه در كشور همزمان با هفته سلامت توسط یك متخصص جراحی عمومی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج جامعه پزشكی كشور، دكتر عبدالرضا پازوكی متخصص جراحی عمومی با اشاره به اولین عمل آندوسكوپی تیروئید در ایران و خاورمیانه كه بر روی یك خانم توسط وی انجام شد گفت :منحصر بودن این عمل به این دلیل است كه در این جراحی از ناحیه زیر بغل به جای گردن استفاده شده است.
وی افزود: محل برش تیروئید كه در عملهای جراحی رواج داشت به دلیل اینكه در ناحیه گردن بود فوقالعاده در معرض دید قرار می گرفت؛ همچنین همانند سایر اعمال جراحی ظاهری نامناسب از آن برجای می ماند.
پازوكی ادامه داد: همچنین بر جای ماندن بخیهها مشكلاتی را به لحاظ روحی برای فرد به وجود میآورد و به همین دلیل امروزه تمامی روشهای جراحی به سمت جراحیهای تهاجمی و درونبین رفته است.
متخصص جراحی عمومی یادآور شد: این نوع جراحی تیروئید مدت كوتاهی است كه در دنیا و در چند مركز محدود انجام میشود و خوشبختانه در كشور ما نیز این جراحی با موفقیت انجام شده است .
وی با اشاره به جزئیات این عمل گفت: در این عمل به جای اینكه برش از گردن انجام شود از ناحیه زیر بغل انجام میشود و جای عمل به هیچ عنوان دیده نمیشود.
به گفته متخصص جراحی عمومی این عمل كه بر روی زنی 23 ساله انجام شد كاملا موفق بوده و زمان جراحی 4 ساعت به طول انجامید كه نسبت به عمل تیروئید از گردن یك و نیم ساعت بیشتر بود. البته این زمان با توجه به اینكه این عمل برای اولین بار انجام شد طبیعی است و در صورت كسب تجربه بیشتر، این زمان مسلما كمتر خواهد شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|