04-12-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تاثیر حجامت در رفع بیماری انگلی سالك در حیوانات
تاثیر حجامت در رفع بیماری انگلی سالك در حیوانات
تهران - پژوهشگر و طراح مدل آزمایشگاهی حجامت درمانی و تأثیر آن بر پیشگیری و درمان بیماری مشترك لیشمانیوز( سالك )، حجامت را در رفع بیماری انگلی 'لیشمانیا 'در حیوانات بسیار مؤثر دانست.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكی ، 'امین افصحی' با تشریح طرح پژوهشی خود گفت: تحقیقی در زمینه تاثیرات حجامت بر سیستم ایمنی بدن حیوانات، طراحی مدل آزمایشگاهی حجامت درمانی و تأثیر آن بر پیشگیری و درمان بیماری مشترك لیشمانیوز یا سالك انجام شد.
وی افزود: شاید یكی از دلایل وجود ابهام و تناقض در مورد حجامت در دنیای امروز نبود مدل آزمایشگاهی آن است، چرا كه در دنیای علم نوین برای پذیرش یك دارو یا روش درمانی در قدم اول باید تاثیرات آن، در مدل حیوانات آزمایشگاهی بررسی شود.
این پژوهشگر جوان اظهار داشت : یكی از مشكلات عمده در درمان بیماریهای دام، هزینه سنگین درمانی و از طرفی تاثیرات منفی برخی داروها بر بافت و سیستم بدن حیوان است و براین اساس در پژوهش انجام شده یك روش درمانی كاربردی، كم هزینه و خودكفا در پیشگیری و درمان بیماری های دام مورد بررسی قرار گرفت.
افصحی یادآور شد: برای نخستین بار و در قالب این طرح پژوهشی، حجامت بر روی موش انجام شد و بر این اساس مدل آزمایشگاهی حجامت درمانی طراحی شد.
وی با اشاره به تاثیر حجامت بر روی بیماری لیشمانیوز در حیوانات گفت: حجامت تاثیر بسزایی در رفع بیماری انگلی لیشمانیا در حیوانات دارد.
این پژوهشگر برتر استان همدان معتقد است با دانش روز اساتید ایرانی لزومی برای تحصیل در خارج از كشور نیست چرا كه ایران در ابعاد مختلف علمی از جایگاه بسیار مطلوبی در جهان برخوردار است و پیشرفتهای حاصل شده نشان از تلاش وافر دانشمندان و پژوهشگران دارد.
وی ادامه داد: هماكنون شرایط فعالیت در زمینه تحقیق و پژوهش بویژه در علوم آزمایشگاهی در سطح دانشگاههای كشور وجود دارد و نیازی به پرداختن به آن در قالب تحصیل و دانش در كشورهای دیگر نیست.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|