نمایش پست تنها
قدیمی 04-15-2012
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام بر همه دوستان آمدم از هند آمدم با ماشین .............
سفر رفتیم و برگشتیم یه سری خرید داشتیم و انجام دادیم و خلاصه لپ تاپ رو خریدیم
سونی ، آقا دیگه لپ تاپ و خریدم دیگه خیالم راحت شد !
ببخشید نیست ذوق مرگ هستم الان نتونستم صبر کنم گفتم زود
سلام به تمام دوستان یکرنگ پیسی
آقا ما شوخی شوخی میگیم ولی جدی جدی دلمون برای همتون تنگ میشوا
نبودم غیبت نزنید میام بیشتر، غیبت بزنید قهر میکنم ولی دوباره میام
بعد این که از اونجایی من الان لپ تاپ دارم دیگه منو بیشتر تحویل بگیرین داره از بغلم میزنه بیرون دلتون جیییز نه ولی دور از شوخی آدم لپ تاپ داشته باشه دنیا رو از یه دید دیگه میبینه یکی منو بگیره

------------------------------------------------------------------------------------------
حالا اینا رو بیخیال مهرگان خانوم به به تاپیک انگلیشتیم شتاب گرفتین یواش یواش ما هم دستی به سر این بخش مکانیک بکشین خاک و خلشو جمع کنیم یه 4 تا پست اون جا بزنیم
---------------------------------------------------------------------------------
ولی بچه ها سوال به نظر شما این پست کلیپ ها رو ادامه بدم یا اینکه یه پست جدید بزنمو با یه ایده جدید دیگه چون همونطور که در جریان هستید این کلیپ ها از 3 تا سایت روی فروم قرار میگرفت pogpog و snotr و ... که الان هیچکدومشون شیلتر نیستن ولی فقط یک سایت هست که فعال هست اون پاگ پاگ هم غیر فعال شده دیگه کلیپ آپلود نمیکنه من خودم یه سری گلچین و کلیپ دارم نظرم اینه که میگیرم به صورت فشرده پارت ،پارت پیوست سایت میکنم دانلود کنید اینطوری موضوعی تر هست ولی کلاً قصد دارم به صفحه 10 که رسیدم با شما مشورت کنم الان خوب 10 نیستم ولی نظر شما رو خوب میخوام !
----------------------------------------------------------------------------------------
بعد این که به آقای محسن محسن خوشامد میگم انشاءالله این فروم برای شما فضای شاد و مفرحی رو فراهم کنه
-----------------------------------------------------------------------------------------------
و یک صحبت دیگه ای که هست این هست که این قضیه عوض کردن تم سایت کلاً منتفی شد ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

7 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید