سلام و وقت به خیر خدمت دوستان .. غیبت داشتم طولانی ... دلیلش هم این خانم معلم دخترمه که کشته ما رو . داره درسها رو دوره می کنه خون مامان ها رو تو شیشه کرده .. هر روز باید پا به پای بچه ها باهاشون دوره کنیم . اون هم تمامی درسها رو .. نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی سلام به همه دوستان عزیز پست ها رو خوندم پستی از افسانه خانوم ندیدم غایبه آقا مهدی گرامی .. ممنون که حواست به پست ها هست دلیلش رو توضیح دادم .. انشاالله مورد قبول شما قرار بگیره انشاالله ببینیم این یک ماه هم کی تموم می شه این مدارس تعطیل شه ما یه نفس راحت بکشیم نقل قول: نوشته اصلی توسط shokofe سلام به همگی هوای تهران امروز بی نظیره من که با این هوا از خود بی خود میشم آسمون سیاه گاهی تگرگ میاد گاهی نم بارون گاهی رعد و برق خلاصه هوای بهاری به معنای واقعی صبح هم بیرون بودم خیس هم شدم روزگار بر همگان خوش شکوفه بانو .. جاتون خالی من هم رفتم زیر بارون اون هم چه بارونی . از مدرسه اومدم بیرون دیدم چه بارونی . من هم رفتم پیاده زیر بارون شدید بهاری. تو ماشین هم که نشستم .. عین این حسرتی ها شیشه ی ماشین رو کشیدم پایین .. تازه رسیدم خونه دیدم .چقدر خیسم نقل قول: نوشته اصلی توسط bigbang سلام بر همه دوستان آمدم از هند آمدم با ماشین ............. سفر رفتیم و برگشتیم یه سری خرید داشتیم و انجام دادیم و خلاصه لپ تاپ رو خریدیم سونی ، آقا دیگه لپ تاپ و خریدم دیگه خیالم راحت شد ! ببخشید نیست ذوق مرگ هستم الان نتونستم صبر کنم گفتم زود آقا محمد خوش اومدی ...... بالاخره لپ تاپ دار شدی .. مبارکه ایشاالله . به خوبی ازش مواظبت کن .
سلام به همه دوستان عزیز پست ها رو خوندم پستی از افسانه خانوم ندیدم غایبه
سلام به همگی هوای تهران امروز بی نظیره من که با این هوا از خود بی خود میشم آسمون سیاه گاهی تگرگ میاد گاهی نم بارون گاهی رعد و برق خلاصه هوای بهاری به معنای واقعی صبح هم بیرون بودم خیس هم شدم روزگار بر همگان خوش
سلام بر همه دوستان آمدم از هند آمدم با ماشین ............. سفر رفتیم و برگشتیم یه سری خرید داشتیم و انجام دادیم و خلاصه لپ تاپ رو خریدیم سونی ، آقا دیگه لپ تاپ و خریدم دیگه خیالم راحت شد ! ببخشید نیست ذوق مرگ هستم الان نتونستم صبر کنم گفتم زود