04-16-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
روز ملی خلیج فارس گرامی داشته می شود
روز ملی خلیج فارس گرامی داشته می شود
تهران - نایب رییس كمیته ملی اقیانوس شناسی گفت: 10 اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس است و این كمیته برای گرامیداشت این روز برنامه های ویژه ای را در نظر دارد.
' عبدالعلی شرقی ' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: این مراسم با هدف گرامیداشت و پاسداشت روز ملی خلیج فارس برگزار می شود و اینكه همه بدانند خلیج فارس همیشه خلیج فارس است.
وی با اشاره به برگزاری بیست و یكمین نشست از چهاردهمین دوره كمیته ملی اقیانوس شناسی اظهارداشت: دراین نشست برای گرامیداشت روز ملی خلیج فارس برنامه ریزی می شود.
وی ادامه داد: روز ملی خلیج فارس در تقویم رسمی كشور آورده شده كه نشان از اهمیت این آبی نیلگون دارد بنابراین ما با برگزاری مراسم گرامیداشت نام این خلیج همیشه فارس را زنده نگه خواهیم داشت.
شرقی گفت: همچنین درنشست كمیته ملی اقیانوسی شناسی در مورد برنامه های روز جهانی ملی اقیانوس شناسی كه 18 خرداد ماه است نیز بحث و تبادل نظر خواهد شد.
وی افزود: برنامه ریزی در مورد دومین گشت تحقیقاتی مشترك دریایی با حضور دانشگاه ها و سازمان های مرتبط از دیگر برنامه های در دستور كار این كمیته است.
نایب رییس كمیته ملی اقیانوس شناسی اظهار داشت: پایش مداوم آبهای كشور از اهمیت زیادی برخوردار است ،بنابراین برگزاری گشت های مشترك جزو برنامه های موسسات ذیربط است كه باید هر ساله و با توجه به تغییر فصل انجام شود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|