تیموریان: اگر پیشنهاد خارجی نداشته باشم در استقلال میمانم/ خبر استقلالی شدن نکونام را در روزنامهها خواندهام
لیگ برتر - آندرانیک تیموریان میگوید استقلال برای قهرمانی مایوس نخواهد شد.
به گزارش خبرآنلاین؛ آندرانيك تيموريان هافبك تأثيرگذار استقلال اميدوار است كه اين تيم در بازي حساس مقابل الجزيره امارات 3 امتياز را گرفته و شانس خود را براي صعود افزايش دهد. آندو كه بازگشت او اتفاق خوبي براي آبيهاي پايتخت بود، در مورد رويارويي با الجزيره و مسائل مختلف ديگر گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار خبرآنلاين انجام داد. حرفهاي تيموريان را ميخوانيد.
نظرت در مورد بازي با الجزيره چيست؟
ما چيزي براي از دست دادن نداريم چون در بازيهاي خانگي 5 امتياز از دست دادهايم. الجزيره در يك سوم حمله واقعا تيم فوقالعادهاي است كه روي 3 مهاجم خارجي سرمايهگذاري كرده است ولي آنها در خط دفاعي ضعف دارند. به نظر من الجزيره از حالا صعود خود را قطعي كرده و ميخواهد در زمين خودش هم ما را شكست دهد. ما البته بايد باهوش باشيم در ضمن انگيزه زيادي براي شكست دادن اين تيم داريم.
قبول داري باخت در بازي رفت خيلي براي شما سنگين تمام شد؟
ما در بازي رفت بدشانسي آورديم. هر چند كه آنها جريان بازي را در اختيار داشتند ولي موقعيتهاي ما بيشتر بود كه متأسفانه بدشانس بوديم.
قبول داري اگر ببازيد شانس صعودتان كمتر خواهد شد؟
فكر نميكنم اينطور باشد در ضمن ما براي باختن به امارات نميرويم. ما ميرويم كه برنده باشيم و حتما بايد با امتياز برگرديم.
ظاهرا از عدم پرداخت پاداشهاي جام حذفي ناراحت هستيد؟
باشگاه قول داده بود كه يك هفته بعد از جام حذفي پاداشها را بدهد ولي متأسفانه پولي در حساب نيست و دست آقاي فتحاللهزاده هم خالي است. وزارت ورزش كمكي نكرده و وقتي در باشگاه پول نيست بايد چنين وضعيتي به وجود بيايد.
ظاهرا رحمتي گفته كه ميخواهد خودش پاداشهاي جام حذفي را بدهد؟
من در مورد صحبتهاي رحمتي حرفي ندارم و در اين زمينه مسوولان باشگاه بايد تصميم بگيرند.
راستي استقلال براي قهرماني در ليگ برتر چقدر شانس دارد؟
ما 2 بازي در خانه داريم و 2 بازي هم در بيرون از خانه و كارمان آسان نيست. هم ما استرس داريم و هم سپاهان ولي استقلال براي قهرماني مايوس نخواهد شد و با تمام قدرت ميجنگيم. اين درست كه سپاهان يك امتياز بيشتر دارد و 3 بازي را هم در خانه انجام ميدهد ولي شانس قهرماني ما با آنها برابر است.
اين موضوع صحت دارد كه سال آينده ميخواهي به اروپا يا كشورهاي عربي بروي؟
صادقانه ميگويم كه در حال حاضر هيچ پيشنهادي ندارم و فقط به قراردادي كه با استقلال دارم فكر ميكنم. اگر پيشنهادي از خارج داشتم حتما ميگفتم.
آيا براي فصل بعد استقلال اولويت تو خواهد بود؟
بله همينطور است. من حتي با آقاي فتحاللهزاده هم حرف زدم و گفتم كه اگر پيشنهاد خارجي نداشته باشم دوست دارم در استقلال بمانم.
شايعاتي در خصوص حضور جواد نكونام در استقلال شنيده ميشود. تو از اين موضوع با خبري؟
من خبر استقلالي شدن نكونام را در روزنامهها خواندم ولي معمولا نميتوان با قاطعيت از درست بودن اين اخبار حرف زد. جواد يك فوتباليست بسيار خوب است كه چند سال است در تيم ملي با او هم بازي هستم
|