یوفا: ستارهي افسانهاي فوتبال برزيل بیان كرد اگرچه آقاي فوتبال آرژانتين اخيرا اظهارات تندي درمورد وي داشته است؛ اما، او هيچگونه تنفر يا دشمني نسبت به وي ندارد.
به گزارش یوفا: بدون شك پله و مارادونا دو تن از بهترين بازيكنان تاريخ فوتبال هستند. اما، جهان فوتبال هرگز آنها را به طور آرام رودرروي هم خارج از زمين نديده است.
مارادونا اخيرا طي اظهارنظري گفت: «پله صلاحيت اخلاقي ندارد كه بخواهد درمورد من نظر بدهد.
اما، پله در قبال اين اظهارنظر با احترام كامل بخشش خود را نسبت به اين موضوع اعلام كرد. پله به خبرگزاري EL Mercurio گفت: هيچ حرفي ندارم كه برابر اين اظهارنظر بگويم. درواقع براي او دعا ميكنم. در ميان راز و نيازهايم همواره مارادونا را از ياد نبردهام و هميشه هر كمكي از دستم برآمده است، براي او دريغ نكردهام.
پله در ادامه گفت: مردم سخنچينيهاي بسياري ميكنند. آنها ميگويند ما دشمن هستيم اما اين به هيچ وجه حقيقت ندارد. چرا كه من در بسياري از اتفاقات زندگي مارادونا او را همراهي كردهام. همواره اعتراف كردهام كه او يك بازيكن فوقالعاده است.
ستارهي تاريخي فوتبال برزيل در پايان گفت: «در قبال آنچه او اخيرا درمورد من گفته است، نميتوانم گلهاي داشته باشم. فقط اميدوارم خداوند او را ببخشد و حامي او باشد.