04-19-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شاتل دیسكاوری آماده عزیمت به موزه است
شاتل دیسكاوری آماده عزیمت به موزه است
تهران- شاتل دیسكاوری سپیده دم روز سه شنبه برای آخرین بار مقر خود را در 'مركز فضایی كندی' ترك كرد و سوار بر پشت یك هواپیمای جمبوجت عازم آشیانه موسسه 'اسمیت سونیان' واقع در خارج از واشنگتن شد.
دیسكاوری به همراه این هواپیمای جمبوجت قبل از عزیمت به سمت شمال یك پرواز خداحافظی بر فراز 'كیپ كاناورال' انجام خواهند داد.
به گزارش ایرنا و به نقل از رویترز، كارمندان مركز فضایی در محل فرود این شاتل قدیمی حاضر شدند.
مقامات امنیتی ، آتش نشان ها، كارمندان قدیمی شاتل و حتی فضانورادن همه برای عكس گرفتن در جلوی دیسكاوری ایستاده بودند.
شش فضانوردی كه سال گذشته آخرین پرواز فضایی خود را با دیسكاوری انجام دادند برای خداحافظی با این شاتل حضور داشتند.
شاتل دیسكاوری اولین پرواز خود را در سال 1984 انجام داد و 39 مرتبه یعنی بیش از هر شاتل دیگری به فضا سفر كرده است.
دیسكاوری قدیمی ترین شاتل از سه شاتل باقی مانده سازمان فضایی آمریكا و اولین شاتلی است كه عازم موزه می شود.
قرار است دیسكاوری در آشیانه اسمیت سونیان واقع در فرودگاه بین المللی دالاس در ویریجینیا به نمایش درآید.
دیسكاوری جایگزین شاتل 'اینترپرایز' می شود. شاتلی كه هرگز به فضا نرفت اما در اواخر دهه 1970 در آزمون های فرود مورد استفاده قرار گرفت.
شاتل اینترپرایز نیز عازم موزه New York City's Intrepid Sea, Air & Space Museum می شود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|