04-19-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یمونوتراپی؛ روشی مكمل برای درمان سرطان
یمونوتراپی؛ روشی مكمل برای درمان سرطان
تهران-عضو یازدهمین كنگره ایمونولوژی و آلرژی ایران گفت : ایمونوتراپی با تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل سلول های سرطانی روشی نوین برای درمان برخی سرطانهای شایع به شمار می رود.
به گزارش روابط عمومی یازدهمین كنگره ایمونولوژی و آلرژی ایران دكتر جمشید حاجتی افزود: در روش ایمونوتراپی به كمك شیوه های مختلف سیستم ایمنی بدن كه در مقابل سلول های سرطانی ضعیف شده اند تقویت و باعث از بین رفتن سلول های سرطانی می شوند.
وی ایمونتراپی را در مقایسه با روش های تهاجمی دیگری مانند رادیو تراپی و شیمی درمانی كم خطر تر خواند و در عین حال گفت : این روش تنها در برخی سرطانها چون سرطان پوست و سینه و آن هم در كنار روش های قدیمی تر چون شیمی درمانی و رادیو تراپی به صرت درمان تكمیلی مورد استفاده قرار می گیرد و در كشور ما نیز تحقیقات وسیعی در این زمینه در حال انجام است.
دكتر حاجتی با اشاره به ارایه آخرین یافته های علمی در زمینه ایمونولوژی و آلرژی در جریان یازدهمین كنگره ایمونولوژی و آلرژی ایران كه با موضوع 'ایمونولوژی از تحقیقات پایه تا كاربردهای بالینی' برگزار می شود افزود: از مهمترین ویژگی های این كنگره بین المللی حضور استادان برجسته داخلی و خارجی و سخنرانانی از كشورهای آمریكا ، آلمان، فرانسه و كشورهای دیگر است.
یازدهمین كنگره ایمونولوژی و آلرژی ایران با حضور بیش از دو هزار شركت كننده داخلی و خارجی در روزهای هفتم تا دهم اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش های برج میلاد برگزار می شود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|