نمایش پست تنها
قدیمی 04-19-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض عمل جراحی سرطان مری به روش لاپاراسكوپی در مشهد انجام شد

عمل جراحی سرطان مری به روش لاپاراسكوپی در مشهد انجام شد

مشهد- عمل جراحی سرطان مری بدون باز كردن شكم و به روش 'لاپاراسكوپی'، برای نخستین بار در شرق كشور در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد انجام شد.

استادیار جراحی عمومی و لاپاراسكوپی دانشگاه علوم پزشكی مشهد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این عمل جراحی بر روی یك بیمار 60 ساله مبتلا به سرطان مری با موفقیت انجام شد.

دكتر 'علی جنگجو' با بیان اینكه سرطان مری یكی از سرطان های شایع در كشور به شمار می رود، گفت: در روشهای قبلی درمان این سرطان برای جراحی و برداشتن توده های سرطانی، برش های وسیعی در نواحی شكم، قفسه سینه و گردن بیمار انجام می شد.

عضو مركز تحقیقات جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشكی مشهد افزود: در روش لاپاراسكوپی با ایجاد چند سوراخ به ابعاد بین پنج تا 10 میلیمتر در جدار شكم و گردن بیمار، توده سرطانی با موفقیت جداسازی و خارج می شود.

جنگجو اظهار داشت: در روش لاپاراسكوپی كه یكی از روشهای نوین و كم تهاجمی می باشد، شكم بیمار باز نشده و آزاد سازی معده و مری به وسیله دستگاه انجام می شود.

وی كاهش عفونت ناشی از برش های بزرگ بر روی شكم ، افزایش سرعت بهبود بیمار، كاهش زمان بستری و كاهش هزینه های درمانی را از جمله مزایای روش لاپاراسكوپی برشمرد

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید