نمایش پست تنها
قدیمی 04-19-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض وزن مناسب موجب راحتی در باروری می شود

استاد دانشگاه های دانمارك: وزن مناسب موجب راحتی در باروری می شود

تبریز- پروفسور و مدرس دانشگاه های دانمارك و هندوستان اعلام كرد: اندام و وزن مناسب موجب راحتی در باروری می شود.

' هانس اینگلف نایلزن ' (Hans Ingolf Nielsen) روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری سومین كنگره بین المللی باروری و ناباروری به خبرنگار ایرنا گفت: سبك زندگی، چاق بودن و بعضی محصولات كشاورزی در باروری افراد تاثیر فراوانی دارد.

وی با بیان اینكه مردان تاثیر زیادی بر حاملگی زنان دارند، اظهاركرد: نازایی تنها یك مشكل زنانه نیست بلكه فاكتورهای مردانه نیز در این امر دخالت دارند.

پروفسور نایلزن با بیان اینكه مشكلاتی كه در' دی.ان.آ' (DNA) اسپرم اتفاق می افتد بر روی حاملگی اثرگذار می باشد، افزود: بررسی مشكلات مردان راحت تر از مشكلات زنان می باشد.

وی گفت: در كلینیك های تخصصی در بخش مردان با انتخاب بهترین اسپرم و در بخش زنان با انتخاب بهترین جنین و انتقال بهترین جنین به درمان ناباروری می پردازند.

وی خاطرنشان كرد: در كلینك های تخصصی ناباروری برای رسیدن به نتایج مطلوب تیم معالج باید ارتباط خوبی با بیمار خود برقرار كنند.

سومین كنگره بین‌المللی باروری و ناباروری در ایران با همكاری دانشگاه علوم پزشكی تبریز و انجمن باروری و ناباروری تا اول اردیبهشت ‌ماه در مجتمع پتروشیمی تبریز برگزار می‌شود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید