نمایش پست تنها
قدیمی 06-16-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر

در گفت و گو با فارس
شاد: 100 هزار تماشاگر فردا پگاه را تشويق مي‌كنند
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پگاه گيلان گفت: مطئمن باشيد فردا در پايان بازي مقابل استقلال تهران، 100 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادي، پگاه را تشويق مي‌كنند.

اسماعيل شاد در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره جوسازي هاي اخير براي ديدار اين تيم مقابل استقلال تهران، اظهار داشت: كاري به اين حواشي نداريم. استقلالي ها اظهاراتي را مطرح مي كنند و سپس تكذيب مي‌كنند. ما بيرون زمين توان خود را براي اين گونه مسائل صرف نمي‌كنيم.
وي افزود: به بازي فردا بسيار اميدار هستيم. اعتقاد داريم تيم برنده ميدان خواهيم بود، چون اين عزم و اراده را در بازيكنان خود مي‌بينيم.
مدير عامل باشگاه پگاه تصريح كرد: نتيجه فوتبال در مستطيل سبز مشخص مي‌شود و تنها كساني كه توانايي ندارند زياد حرف مي‌زنند.
شاد در پاسخ به اين سوال كه آيا اعتقاد دارد سازمان تربيت بدني از استقلال حمايت همه جانبه مي‌كند يا خير، اذعان داشت: به هيچ وجه چنين تصوري ندارم و اين شايعه‌اي است كه برخي براي سازمان درست كردند. همه ما زير مجموعه سازمان هستيم و به يك اندازه حمايت مي‌شويم.
مدير عامل پگاه درباره اينكه گفته مي‌شود در مصاحبه اي با طعنه بيان داشت بر خلاف مسئولين استقلال كه با سازمان لابي كرده‌اند، با خدا لابي مي‌كند، گفت: يكي از خبرنگاران به من گفت، قلعه نوعي و فتح ا... زاده با سازمان تربيت بدني لابي كرده‌اند و من هم در جواب گفتم ما هم با خدا لابي كرده ايم؛ اما متاسفانه سوال خود را در مصاحبه خود نياورده بود.
شاد درباره ادعاي استقلالي‌ها‌ كه معتقدند بايد از تمامي بازيكنان پگاه آزمايش دوپينگ گرفته شود، اذعان داشت: مشكلي از اين بابت نداريم و از اين قضيه هم استقبال مي‌كنيم، چون جاي هيچ شائبه‌اي باقي نمي‌ماند. تاكيد مي‌كنم نه تنها بازيكنان پگاه بلكه هواداران ما هم دوپينگ كرده‌اند و اين دوپينگ چيزي نيست جز حمايت خدا از ما.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید