نمایش پست تنها
  #8  
قدیمی 06-16-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای
 
تاریخ عضویت: Mar 2008
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 10,124
سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

در گفت و گو با فارس
قلعه نويي: بازيكنان استقلال از افسردگي در آمده‌اند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از باخت به پگاه در ديدار رفت، بازيكنان تيم از حالت افسردگي خارج شدند.



امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد شرايط مسابقه برگشت مقابل پگاه اظهار داشت: پگاه در نيم فصل دوم خيلي خوب بازي كرد و نتايج خوبي هم كسب كرد. اين تيم نشان داده كه دست نشان روي آن كار كرده است.
وي افزود: با توجه به پيروزي آنها در بازي رفت، انگيزه و آمادگي زيادي دارند؛ اما در اين طرف تيمي به نام استقلال است كه سال‌ها قدمت دارد.
سرمربي آبي پوشان اظهار داشت: بايد قبول كنيم در تهران، آزادي و مقابل خيل انبوه تماشاگران بازي مي‌كنيم و اينها، كار را براي پگاه سخت مي‌كند.
اين مربي ادامه داد: استقلال تيم شادابي است و با انگيزه خوبي تمرين كرده است. اگر مي‌خواهيم به آسيا برويم، بايد پگاه را شكست دهيم تا براي فصل بعد هم روحيه خوبي داشته باشيم.
قلعه نويي تاكيد كرد: در اين چند روز براي همه خطوط كارهاي تاكتيكي انجام داديم و بازيكنان به خوبي براي اين مسابقه توجيه شدند. آنها از حساسيت اين بازي به خوبي آگاه هستند.
سرمربي استقلال در مورد خداحافظي منصوريان از فوتبال در اين بازي اظهار داشت: با او در اين زمينه صحبت كردم. پيشنهاد داديم در نيمه اول اين مراسم را برگزار كنيم؛ اما از ما خواست كه اين اتفاق در نيمه دوم انجام شود. اميدوارم اين مسابقه بدون هيچ مسئله حاشيه‌اي به پايان برسد.
ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و پگاه گيلان از مرحله برگشت نهايي جام حذفي فردا ساعت 17 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید