06-16-2008
|
 |
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل  
|
|
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یورو 2008 - اخبار و حاشیه و نتایج Euro 2008 و بررسی جام ملتهای اروپا
آخرین اخبار و نتایج مسابقات جام ملتهای اروپا، یوفا 2008
Last News From UEFA 2008
خوب سلام و عرض ادب و احترام
این دوتا عنوان بالا سرتیترهای خیلی خوبی میتونست باشه که حقیقتا تقصیر خودمه که زیاد تمرکز نکردم و نتونستم آنجور که باید کمک همکاران کنم و نتیجه اینکه ادمین و مااد تنهایی اینهمه زحمت و مرارت رو تحمل کردند و کلی مطلب گذاشتند
ولی خداییش جای این تیترها خالیه هرچند تاپیک ثبت شده و دیگه باشه برای بعدها یا تاپیکهای موازی با همین تاپیک 
الان که دارم این مطلب رو می نویسم کمتر از چند ساعته که ترکیه در بازی گروهی در کمال ناباوری توانسته بازی دو صفر باخته رو با نتیجه سه دو ببره و جمهوری چک رو از صعود از گروه محروم کنه و به عنوان تیم دوم از گروه بالا بیاد.
تیم اول هم پرتغال شد منتها شب آخری بدجوری جلوی سوئیس که حذف شده بود تن به باخت دو هیچ داد و در کل فکر کنم بازی فرمایشی همینه و تیم برتر مراقب بازیکنان و مهره هاشه نه دنبال نتیجه که.... جالب نیست
از خبرهای امریکای جنوبی هم اینو میدونم که برزیل بزرگ دو صفر مقابل پاراگوئه زانو زده و شکست خورده و الانم آخرای بازی آرژانتین و اکوادوره و نصفه شبی رادیو ورزش که شوته کسی گزارش نمیکنه و تی وی هم امکان روشن شدنش نیست... باشه بعدا نتیجه رو میبینم.
فعلا همینا رو داشته باشین تا رضاجان گل و گلاب بعدا خبر رسانه ای و... رو بهتون عرضه کنه.
فعلا بای.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|