04-21-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تولید انرژی الكتریكی از گرمای بدن انسان
تولید انرژی الكتریكی از گرمای بدن انسان
تهران - دانشمندان مركز فناوری نانو و مواد مولكولی دانشگاه 'ویك فارست' توانستند با استفاده از نانوتیوبهای كربن و با بهرهگیری از گرمای بدن انسان شارژ الكتریكی تولید كنند.
به گزارش ساینس ، دانشمندان ماده جدیدی موسوم به 'پاور فلت' را با استفاده از 72 لایه از نانوتیوبهای كربن حساس به دما تولید كردند. عملكرد نانوتیوبهای به كار رفته در این ماده مانند یك حسگر گرمایی است كه در اثر اختلاف دمای محیط، برای مثال اختلاف دمای دست انسان با دمای اتاق، شروع به نوسان كرده و جریان الكتریكی تولید میكنند.
درحال حاضر بدنه یك گوشی تلفن همراه را با استفاده از این ماده ساخته شده است كه قادر است 140 نانووات توان الكتریكی تولید كند.
دانشمندان بهمنظور افزایش توان الكتریكی تولید شده بهوسیله این ماده به دنبال روشهایی برای افزایش لایههای نانوتیوب بهكار رفته در آن هستند.
البته شارژ گوشیهای همراه، تنها كاربرد این ماده جدید نیست. به عنوان نمونهای از كاربردهای مختلف این ماده میتوان به شارژ باتری اتومبیل با استفاده از گرمای دریافتی از بدن مسافران توسط صندلیها، پارژ باتری چراغ قوهها، ساعت مچی، كامپیوترهای لوحی و بسیاری از ابزارهای قابل حمل دیگر اشاره كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|