نمایش پست تنها
قدیمی 04-21-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كشف فسیل ناشناخته‌ای از انسان

كشف فسیل ناشناخته‌ای از انسان

تهران - بقایای فسیل متعلق به 4/3 میلیون سال قبل كه شامل استخوان‌های پای گونه‌ای از انسان‌های اولیه است كشف شد

به گزارش نیچر، این فسیل با گونه شناخته شده 'استرالوپیتئوس افارنسیس' تفاوت دارد. بر اساس تحقیقات دانشمندان این كشف جدید، همزیستی دو گونه متفاوت از انسان‌های اولیه را بین 3 تا 4 میلیون سال قبل تایید می‌كند.

این دو گونه متفاوت از انسان‌ها در آفریقای شرقی می‌زیسته‌اند و روش‌های متفاوتی برای راه‌رفتن روی دوپا داشتند. انگشت شست پای این گونه جدید از انسان‌های اولیه برخلاف گونه‌های شناخته شده، بر سایر انگشتان پا عمود است و شباهت زیادی به پای شامپانزه‌ها دارد.

علاوه بر این كه انگشت شست پای این نوع انسان اولیه امكان حركت به طرفین را دارد، مفصل‌های آن به‌گونه‌ای حركت می‌كنند كه امكان وارد كردن فشار عمودی بر زمین و حركت بر روی دوپا را فراهم می‌كنند.

فسیل یاد شده با استفاده از شیوه رادیواكتیو 'آرگون' و در بین لایه‌های سنگی دشت‌های اتیوپی كشف شد.

عمر این گونه كمتر از 46/3 میلیون سال تخمین زده می‌شود. در حال حاضر به دلیل فقدان استخوان‌های جمجمه و دندان‌ها، دانشمندان نتوانسته‌اند این گونه جدید از انسان‌ها را طبقه‌بندی كنند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید