نمایش پست تنها
قدیمی 04-21-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مصرف كافئین به تولید اشك كمك می كند

مصرف كافئین به تولید اشك كمك می كند

تهران- محققان دریافته اند كه مصرف كافئین می تواند به طور قابل توجهی توانایی چشم را در تولید اشك افزایش دهد و میلیون ها نفر را از سندرم چشم خشك نجات دهد.

به نظر بسیاری از افراد سندرم چشم خشك آزار دهنده است اما بسیاری دیگر معتقدند كه این سندرم موجب افزایش سرعت یك بیماری تهدید كننده بینایی می شود.

به گزارش ایرنا و به نقل از زینیوز، محققان دانشكده پزشكی توكیو با مطالعه بر روی 78 نفر متوجه شدند كه تمامی این افراد پس از مصرف كافئین به اندازه قابل توجهی اشك بیشتری تولید می كردند.

سندرم چشم خشك در نقص میزان تولید اشك چشم، كیفیت اشك، میزان تبخیر از سطح چشم نقش دارد.

همه افراد ممكن است سندرم چشم خشك را تجربه كرده باشند . با این حال بروز این سندرم در میان زنان بیشتر است.

احساس وجود شن ریزه در چشم، خارش و سوزش از جمله علائم سندرم چشم خشك است.
محققان از پیش می دانستند كه كافئین غده های اشكی چشم را تحریك می كند چرا كه سایر ترشحات مانند بزاق و مایعات گوارشی را نیز افزایش می دهد.

آنها همچنین می دانستند كه افراد واكنش های متفاوتی نسبت به كافئین نشان می دهند بنابراین نمونه های 'دی.ان.ای' افراد مورد مطالعه را برای دو واریان ژنتیكی كه نقش مهمی در متابولیسم كافئین بازی می كند، آزمایش كردند.

در این مطالعه دیده شد كه تولید اشك در چشم افراد مورد مطالعه ای كه از این دو واریان ژنتیكی استفاده كرده اند، بیشتر است.

این موضوع را مطالعات دیگر تایید كرده اند، یافته های ما در زمینه كافئین باید در درمان سندرم چشم خشك مورد استفاده قرار گیرد.

با این وجود در این مرحله ما مصرف منتخبانه آن را برای بیمارانی كه بیشترین حسایت را به اثرات تحریك كننده كافئین دارند توصیه می كنیم.

این مطالعه در مجله American Academy of Ophthalmology منتشر شده است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید