نمایش پست تنها
  #5  
قدیمی 04-21-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض لزوم استفاده ازروش ریداكشن برای كاهش جنین های اضافی در رحم مادر

رییس انجمن علمی باروری وناباروری ایران تاكید كرد

لزوم استفاده ازروش ریداكشن برای كاهش جنین های اضافی در رحم مادر


تبریز- رییس انجمن علمی باروری وناباروری ایران گفت:در روش های كمك باروری، جنین های اضافی تا پیش از 14هفتگی باید از رحم مادر خارج شود.





دكتر ابراهیم پارسا نژاد روز پنج شنبه در حاشیه برگزاری سومین كنگره بین المللی و هجدهمین كنگره سراسری باروری و ناباروری ایران در تبریز در گفتگو با خبرنگاران افزود: در روش هایی مانند تحریك تخمك ها برای باروری، احتمال چند قلوزایی وجود دارد و این وضعیت باعث مشكلات برای جنین و سلامت مادر می شود كه در این شرایط پزشكان به كمك ریداكشن اقدام به برداشتن سایر جنین های اضافی می كنند.

به گفته وی در این روش، پزشك سه جنین را در رحم مادر حفظ می كند و جنین های اضافی را خارج می سازد.

پارسا نژاد افزود: در شرایط ریداكشن پزشك می تواند تا قبل از 14 هفتگی این جنین ها را خارج كند.

وی ادامه داد: انسان به طور طبیعی تك قلو زاست اما در برخی از شرایط با استفاده از روش های كمك باروری مانند تحریك تخمك ها و استفاده از داروها احتمال چند قلوزایی وجود دارد.

وی خاطر نشان كرد: در حال حاضر در برخی از نژادهای دنیا دو قلو زایی بیشتر مشاهده می شود كه این نژادها نیز می توانند با استفاده ازاین روش اقدام به برداشتن سایر جنین ها كنند.

رییس انجمن علمی باروری وناباروری ایران بیان داشت با توجه به اینكه تولد فرزند رویداد مهمی در زندگی انسان است اما چند قلوزایی عوارضی مانند پارگی كیسه آب، نارس بودن نوزادان، كم وزن بودن و سایر موارد را در پی دارد.

وی گفت: پزشكان و متخصصان تلاش می كنند مانع از بروز چند قلو زایی در روش های كمك باروری شوند اما این احتمال همچنان وجود دارد.

به گفته پارسا نژاد، در كشورهای اروپایی پزشك پس از لقاح آزمایشگاهی سعی می كند تعداد مشخصی سلول تخم را به داخل رحم مادر انتقال دهند و اگر بیش ازا ین تعداد وارد رحم شود مسئولیت و بار حقوقی و قانونی برای پزشك در پی دارد.

وی اظهار داشت: در ایران نیز پزشك باید فقط سه جنین را به رحم مادر انتقال دهد كه در برخی شرایط همین انتقال سه جنین منجر به پنج قلو زایی می شود.

این متخصص زنان و زایمان توضیح داد: علت این وضعیت آن است كه سه جنین در داخل رحم مادر طی تقسیم خود به خودی به پنج قلوی همسان تبدیل می شود.

سومین كنگره بین المللی و هجدهمین كنگره سراسری باروری و ناباروری ایران همایش تا روز جمعه اول اردیبهشت ماه در تبریز ادامه دارد.



__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید