نمایش پست تنها
قدیمی 04-22-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض گرد و غبار شدید مردم كرمانشاه را خانه نشین كرد

گرد و غبار شدید مردم كرمانشاه را خانه نشین كرد

كرمانشاه - ورود گرد و غبار غلیظ به فضای شهر كرمانشاه، مردم این شهر یك میلیون نفری را در روز جمعه ( اول اردی بهشت ماه ) خانه نشین كرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ریزگردهای موجود در فضای كرمانشاه از بامداد امروز بعد از گذر از شهرستانهای مرزی وارد این شهر شده و دید افقی را به میزان زیادی كاهش داده است.

به علت آلودگی هوا، شهر كرمانشاه هم اكنون خلوت است و تردد عابران و خودروها نسبت به روزهای دیگر در آن بشدت كاهش یافته است.

هم اكنون لایه ضخیمی از ذرات گرد و غبار سطح خودروها و معابر عمومی شهر كرمانشاه را فرا گرفته است.

مسوولان بهداشت و درمان اعلام كرده اند، تنفس در چنین فضایی برای شهروندان بخصوص كودكان، سالمندان و افرادی كه مشكل تنفسی دارند، خطرناك است و بهتر است مردم در چنین شرایطی در منازل و مكانهای سربسته باقی بمانند.

این غبار ناشی از طوفانهای شن در بیابان های كشورهای عربستان سعودی و عراق است كه از طریق عراق با توجه به از بین رفتن پوشش گیاهی، خشكسالی و كاهش نزولات آسمانی وارد ایران می شود و بیشترین شدت آن برای شهرستانهای مرزی كشورمان بخصوص شهرستان مرزی قصرشیرین است.

هواشناسی كرمانشاه اعلام كرد؛ به دلیل تشكیل توفانهای گرد و خاك روی كشور عراق و نفوذ آن به كشورمان، هوای اكثر نقاط استان كرمانشاه هم اكنون غبارآلود است و این شرایط در
در نواحی غربی و گرمسیری استان از شدت بیشتری برخوردار است.

براساس این گزارش، طی سه الی چهار روز آینده، از لحاظ بارش، پدیده خاصی در سطح استان كرمانشاه نخواهیم داشت، همچنین امشب، حداقل دمای شبانه افزایش و فردا حداكثر دمای روزانه در نقاط مختلف استان به طور نسبی كاهش می یابد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید