نمایش پست تنها
قدیمی 04-22-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض جمعی از شاعران كرد از احمد عزیزی عیادت كردند

جمعی از شاعران كرد از احمد عزیزی عیادت كردند

كرمانشاه - مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان كرمانشاه به همراه جمعی از شاعران كرد از ' احمد عزیزی ' شاعر مطرح كشورمان عیادت كردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این دیدار صمیمانه كه با حضور 'رضا موزونی' مدیركل كانون پرورش فكری استان و تعدادی از شاعران كرد زبان صورت گرفت مدیر كانون استان ضمن صحبت با خانواده این شاعر بزرگ كشورمان ابراز امیدواری كر تا با عنایت خداوند، وضعیت جسمی این شاعر گرانقدر هرچه زودتر بهبود یابد.

موزونی كه خود شاعر، نویسنده و پژوهشگر عرصه فرهنگ معاصر است در حاشیه این دیدار در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به جایگاه رفیع این شاعر توانمند و ولایی معاصر گفت: عزیزی آثار شعر و نثر ادبی متعددی دارد و شاعری با سبك منحصر به فرد است كه این سبك بصورت مثنوی در ' كفشهای مكاشفه ' جلوه كرده ‌است.

وی افزود: تمایل سبك وی به معنویت و عرفان اسلامی با فرم جدیدی از مثنوی، ملهم از مثنوی مولوی، در شعر معاصر بی‌نظیر است و این سبك تاثیر بسیار زیادی در شعر معاصر گذاشته ‌است.

وی تاكید كرد: اشعار عزیزی با عرفان اسلامی آمیختگی دارد و تمجید از اهل بیت در بیشتر آثارش موج می‌زند.

گفتنی است احمد عزیزی چهارم دی ماه 1337 در سرپل ذهاب كرمانشاه به دنیا آمد.

وی سرودن شعر را از سالهای جوانی با مجله جوانان آغاز كرد.

وی از پانزدهم اسفند ماه 1386 به علت كاهش سطح هوشیاری ناشی از تشنج، بیماری قلبی و كلیوی در بخش آی سی یو بیمارستان امام رضا كرمانشاه تاكنون بستری می‌باشد.

'كفشهای مكاشفه '، ' شرجی آواز ' ، خوابنامه' ، ' باغ تناسخ' و 'ترجمان زخم ' از جمله آثار این شاعر است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
2 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید