سلام و صبح بهاریتون خوووووووووش تا یادم نرفته یه احوالی از این آبجی مهبا بگیرم . کجایی خواهر .. کم پیدایی .. دو سه روزه عجیب تو ذهنمی نقل قول: نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 چاکر خاله رزی! خاله رزی نشیوانش! آقا مهدی پسردایی منه، آریانا پسرخاله مهرگانه! از اونجا که مهرگان هم دختردایی منه (با هم صحبت کردیم تصویب شد! با اجازه شما من باز بَــــــــــله گفتم!) احتمالا میشه خواهر آقا مهدی که اگه اینطور باشه یعنی آریانا پسرخاله پسردایی مهدی منم هست! شما هم که به همراه خاله شکوفه و ترنم گیان خاله من و عمه مهرگان و پسردایی مهدی میشین! نسبت نزدیکی با آریانا ندارین، جز اینکه میشین عمه دختر خاله اش اینا! دایی ممد هم که دایی منه میشه عموی مهرگان و پسردایی مهدی و داداش شما! بیا پسردایی اینم اولین حرکت از ناظم پاتوق! نسبت ها رو همه معلوم کردم! صبا می گم ببین لابلای این فامیلی یه نوک انگشت جا برای ما هم باز می کنی ؟ قربون قدت نقل قول: نوشته اصلی توسط ترنم قشنگ بود توش کلمه صبا داشت گفتم بزار صبام ببینه ترنم جان شما هم که حس قشنگ و زیبای شاعرانه داری و برای هر اسمی یه شعر پیدا می کنی . یه گوشه چشمی هم به ما بیفکن عزیزم نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی آره من یکبار 5 بار وین عوض کردم البت دو بار اشتباه خودم بود ویندوز عوض کردن یک طرف. نرم افزار و تنظیماتشون هم همون طرف هنوز 8 رو تست نکردم و فعلا خیال ندارم شاید رو اون یکی هاردم تست کنم البته فعلا اولویت با مکینتاشه ببینم چی هستش میشه کار کرد نمیشه با لینوکس که نتونستم واقعا راست می گی ویندوز عوض کردن 20 دقیقه وقت میبره تنظیماتش 2 -3 ساعت طول می کشه .. هر نرم افزاری که تو بازار میاد از آزمایشی گرفته تا واقعی تو خونه ی ما پیدا می شه . و امتحانش می کنیم .. ولی مکینتاش و لینوکس رو هیچ وقت دوست نداشتم .. بچه ها هم فقط 7 استفاده می کنن .. ولی خودمون 8 رو استفاده می کنیم .. بعضی برنامه ها روش جواب نمیدم . باید باز هم ویندوز ها رو عوض کنیم تا کارمون که را میفته باز هم برش می گردونیم .. این شده تفریح و سرگرمی ما نقل قول: نوشته اصلی توسط مهرگان منم یه شعر تقدیم میکنم به ترنم: جان مریم چشماتو وا کن منو نگاه کن شد هوا سپید در اومد خورشید وقت اون رسید که بریم به صحرا ای نازنین مریم ای نازنین مریم جان مریم سری بالا کن منو صداکن بشیم روونه شونه به شونه بریم از خونه به یاد اون روزا ای نازنین مریم ای نازنین مریم باز دوباره صبح شد من هنوز بیدارم کاش می خوابیدم توروخواب می دیدم خوشه غم توی دلم زده جوونه دونه به دونه دل نمی دونه چه کنه با این غم ای نازنین مریم ای نازنین مریم بیا که شد وقت درو مال منی از پیشم نرو بیا سرکارمون بریم درو کنیم گندمارو نازنین مریم ای نازنین مریم واااااااااااای مهرگان جان من عاشق این آهنگم .. از بس گوش میدم . بچه ها هم خوششون میاد نقل قول: نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 ولی باشین پست بزنین ما هم زیر سایه تون گوجه سبز بخوریم! آنا میشه یکی به من بگه بهترین راه از بین بردن شک چیه؟ آنا به چیزی شک کردم که خیلی برام مهمه البته اونقدر هم دلیل های مهمی برای شک ندارم فقط یکم دارم زیادی سخت میگیرم بخدا دیگه نمی دونم چی درسته چی غلط! کـــــــــــــمـــــــــــــــ ــــــــک! صبا جون گوجه سبز رو خوب اومدی ولی فعلا خیلی ریزه من تمایلی به خوردنش ندارم شما میل بفرمایید نوووووووش جون برای شک هم باید ببینی دلیلت قابل قبول هست یا نه . یا بیشتر پیگیرش باش تا مطمئن بشی .. ولی اگه طرفت رو خوب بشناسی من مطمئنم شک کردنت بی دلیل نیست
چاکر خاله رزی! خاله رزی نشیوانش! آقا مهدی پسردایی منه، آریانا پسرخاله مهرگانه! از اونجا که مهرگان هم دختردایی منه (با هم صحبت کردیم تصویب شد! با اجازه شما من باز بَــــــــــله گفتم!) احتمالا میشه خواهر آقا مهدی که اگه اینطور باشه یعنی آریانا پسرخاله پسردایی مهدی منم هست! شما هم که به همراه خاله شکوفه و ترنم گیان خاله من و عمه مهرگان و پسردایی مهدی میشین! نسبت نزدیکی با آریانا ندارین، جز اینکه میشین عمه دختر خاله اش اینا! دایی ممد هم که دایی منه میشه عموی مهرگان و پسردایی مهدی و داداش شما! بیا پسردایی اینم اولین حرکت از ناظم پاتوق! نسبت ها رو همه معلوم کردم!
صبا می گم ببین لابلای این فامیلی یه نوک انگشت جا برای ما هم باز می کنی ؟ قربون قدت
آره من یکبار 5 بار وین عوض کردم البت دو بار اشتباه خودم بود ویندوز عوض کردن یک طرف. نرم افزار و تنظیماتشون هم همون طرف هنوز 8 رو تست نکردم و فعلا خیال ندارم شاید رو اون یکی هاردم تست کنم البته فعلا اولویت با مکینتاشه ببینم چی هستش میشه کار کرد نمیشه با لینوکس که نتونستم
منم یه شعر تقدیم میکنم به ترنم: جان مریم چشماتو وا کن منو نگاه کن شد هوا سپید در اومد خورشید وقت اون رسید که بریم به صحرا ای نازنین مریم ای نازنین مریم جان مریم سری بالا کن منو صداکن بشیم روونه شونه به شونه بریم از خونه به یاد اون روزا ای نازنین مریم ای نازنین مریم باز دوباره صبح شد من هنوز بیدارم کاش می خوابیدم توروخواب می دیدم خوشه غم توی دلم زده جوونه دونه به دونه دل نمی دونه چه کنه با این غم ای نازنین مریم ای نازنین مریم بیا که شد وقت درو مال منی از پیشم نرو بیا سرکارمون بریم درو کنیم گندمارو نازنین مریم ای نازنین مریم