نمایش پست تنها
  #147  
قدیمی 04-28-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
محل سکونت: شیراز
نوشته ها: 3,335
سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پورحیدری: بیایید تا حماسه‌ای ایرانی- استقلالی بیافرینیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، حساسیت دیدار روز چهارشنبه استقلال باعث شده تا حالا مرد بزرگ استقلال که این روزها در سمت سرپرستی در کنار استقلال روزگار می‌گذراند، از هواداران و عاشقان استقلال بخواهد تا در این روزها استقلال را تنها نگذارند و بیش از پیش به این تیم انرژی بدهند، برای خلق حماسه‌ای بزرگ که می‌تواند لبخند را برای استقلال دوباره به ارمغان بیاورد.
منصور پورحیدری که خود، شیفته استقلال است حالا شیفتگان این تیم را برای حمایت از استقلال فرامی‌خواند: استقلال روز چهارشنبه دیداری مهم و حساس را پیش‌رو خواهد داشت که پیروزی در آن نقش بزرگی برای صعود تیم به مرحله بعدی خواهد داشت. در این مقطع استقلال بیش از پیش به حضور عاشقانش و حمایت آنها نیاز دارد چرا که این تیم در آسیا، وجهه‌ای بزرگ داشته و باید از این مهم دفاع کرد.
پورحیدری اضافه کرد: خواهشم از مردان بزرگ خانواده استقلال، از پیشکسوتان و بازیکنان قدیمی تیم، از عاشقان و هواداران استقلال، از هنرمندان و چهره‌های محبوب حامی استقلال این است تا در فاصله سه روز باقی‌مانده تا مصاف با الریان تیم را تنها نگذارند. این بچه‌ها، این تیم و نام استقلال حالا به انرژی و روحیه از سوی شما نیاز دارند پس استقلال را تنها نگذارید. دیدار با تیم‌های عربی همواره برای فوتبال ایران حساسیتی فوق‌العاده داشته و به همین دلیل حالا به همدلی دوستداران استقلال برای این بازی نیاز داریم تا بتوانیم روز چهارشنبه حماسه‌ای ایرانی- استقلالی را رقم بزنیم و این مهم حاصل نمی‌شود جز با حضور دلگرم‌کننده عاشقان استقلال که حضورشان تضمین‌کننده صعود ما خواهد بود.
__________________
ای بنده تو سخت بی وفایی ،
از لطف به سوی ما نیایی

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید